Florin, un român de 33 de ani a murit într-un accident cumplit pe o autostradă din Spania

Ultima actualizare:

Un accident rutier mortal a avut loc în dimineața zilei de 20 decembrie 2023, în apropierea localității Cuéllar, din provincia Segovia, Spania. Un autoturism a fost lovit de un TIR pe autostrada A-601 în direcția spre Valladolid. Șoferul, un cetățean român, a suferit leziuni incompatibile cu viața.

image

Era tatăl a doi copii

În urma impactului, conducătorul autoturismului, un cetățean român în vârstă de 33 de ani, rezident în Sanchonuño, a fost găsit mort la fața locului. Impactul deosebit de violent a dezmembrat mașina, iar șoferul a murit pe loc. Bărbatul era tatăl a doi copii, relatează publicația spaniolă El Norte de Castilla.

Accidentul a avut loc în jurul orei 06:00 dimineața. Centrul de urgență 112 din Castilia și León a fost alertat printr-un apel telefonic despre evenimentul rutier.

La fața locului, serviciile de urgență au găsit autoturismul avariat extrem de grav, iar pompierii au fost nevoiți să folosească foarfecele hidraulice pentru a extrage corpul victimei din vehicul.

Potrivit primelor investigații, Florin plecase din Sanchonuño, unde locuia, și se îndrepta spre locul de muncă la o fermă de păsări situată la câțiva kilometri, lângă autostrada Pinares. Pe drum a avut loc accidentul care i-a curmat viața. 

Românul a pierdut controlul volanului

La kilometrul 65 al autostrăzii care leagă Segovia de Valladolid, Florin a pierdut controlul mașinii din cauza condițiilor meteorologice neprielnice, zona fiind acoperită de ceață, iar vizibilitatea era mult redusă. În plus, carosabilul era umed după precipitațiile din orele precedente. 

După ce a pierdut controlul, vehiculul a rămas în mijlocul drumului, unde a fost lovit de un camion care circula pe autostrada spre Valladolid și care nu a putut evita mașina. Ciocnirea a fost de o asemenea intensitate, încât Floryn și-a pierdut viața pe loc.

Pompierii sosiți la locul accidentului s-au ocupat de eliberarea trupului neînsuflețit din interiorul autovehiculului, care a fost distrus în urma coliziunii cu camionul. Șoferul acestuia este nevătămat.

Investigațiile continuă pentru a determina cauzele celor două accidente, relatează publicațiile spaniole.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net