FOTO EXCLUSIV Brigitte a scăpat de buzele de răţuşcă!

image
Mai 2014: După intervenția chirurgicală din martie, soția lui Ilie Năstase are din nou buze frumoase (FOTO: SEVER GHEORGHE)

12 ani a avut de tras Brigitte Sfăt din cauza buzelor exagerat de mari, care i-au adus şi porecla de „răţuşcă” din partea soţului ei, Ilie Năstase. În martie, bruneta şi-a rezolvat problema chirurgical, iar acum se făleşte cu rezultatul. Joi seară a strălucit la două evenimente mondene, semn că e tare mândră de noile buze.

Nemulţumită de imaginea pe care o vedea zi de zi în oglindă, Brigitte Sfăt (37 de ani) şi-a luat inima în dinţi, iar în martie s-a programat la operaţie peste hotare, la o clinică privată din Köln, Germania.

Avea două motive întemeiate: aspectul inestetic şi riscul de a face cancer. „Acum 12 ani, la Timişoara, mi-am injectat în buze bioalcamid, substanţă despre care s-a dovedit că are un crescut risc cancerigen. Eu nu am ştiut atunci ce-mi pune doctorul în buze. De-a lungul timpului, substanţa asta s-a strâns şi a migrat prin buze, iar singura soluţie este să o scot chirurgical", ne povestea ea, înainte de a ajunge pe mâna medicilor.

Ianuarie 2014: Brigitte avea buzele din ce în ce mai proeminente

image
Mai 2014: După intervenția chirurgicală din martie, soția lui Ilie Năstase are din nou buze frumoase (FOTO: SEVER GHEORGHE)

Iată că efortul a meritat, căci rezultatele au început să se vadă, iar porecla de „răţuşcă" nu i se mai potriveşte acum brunetei. Alături de soţul ei, fostul mare tenisman Ilie Năstase (67 de ani), ea a ieşit joi seara la două evenimente mondene, fiind mândră de noile buze, pe care le-a înfrumuseţat cu ruj strident. Brigitte a atras toate privirile la inaugurarea celei mai înalte plaje din Bucureşti, eveniment care a avut loc la mall-ul Sun Plaza, şi ulterior la o petrecere într-un cunoscut club dâmboviţean. Până ieri, Brigitte a evitat ieşirile publice, din cauza cicatricilor şi a umflăturilor cu care s-a ales în urma operaţiei, pe stradă preferând să-şi ascundă chipul sub şapcă şi sub ochelari.

image
simona

Simona Trașcă (34 de ani), alias „Pamela de România" și-a făcut apariţia, joi seară, la un eveniment monden, unde a făcut furori cu noile silicoane. La începutul lunii aprilie, blonda și-a făcut a cincea operație la nivelul sânilor și a treia rinoplastie. „Sunt sigură că domnul doctor a făcut o treabă excelentă și abia aștept să văd rezultatul final, când îmi va da jos bandajele", declara Pamela, pentru Click!, imediat după aceste intervenţii. Acum, Pamela e foarte fericită cu noul bust și noul nas, așa că a fost foarte fericită să le scoată în lume.

Oana Zăvoranu, după a şaptea siliconare

image
oana

La două săptămâni de la a şaptea operație, Oana Zăvoranu (40 de ani) e foarte fericită cu noile silicoane. Intervenția pe care și-a făcut-o la clinica doctorului Kasem Abu Bakr pare să fie de succes. „Mă simt bine și încă sunt în recuperare. A fost o operație extrem de complexă, de refacere a mușchiului și a altor țesuturi puțin deranjate de la cele șase operații anterioare, dar totul este ok când se termină cu bine", spunea Oana, săptămâna trecută. Drept dovadă, bruneta a publicat pe Facebook o imagine cu noii sâni, de 340 ml fiecare.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
kate middleton
img (3) jpg
Melania şi Donald Trump
anamaria prodan si ionela prodan
tudor chirila 2 jpg
zanni
episcopia tulcii jpg
Scoala distrusa in Nikolaev - razboi Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock