FOTO Partidele de sex ale vecinilor l-au adus la exasperare pe un bucureștean. Mesajul lui, devenit viral

Ultima actualizare:

Unul din marile dezavantaje ale vieții la bloc este zgomotul pe care unii locatari îl fac fără să le pese că îi deranjează pe cei din jur. Unii se ceartă violent, alții fac sex zgomotos. În ambele cazuri, cei care își văd liniștea distrusă de lipsa de educație și respect a vecinilor ajung de multe ori la exasperare. Unii apelează la poliție, alții se adresează gălăgioșilor prin mesaje pe care le afișează la vedere. Un astfel de mesaj a ajuns viral pe rețelele sociale.

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

„Nu știu ce îi faci soției...”

Viața la bloc nu este ușoară. De multe ori, vecinii deranjați aleg fie să bată în țeavă și în cele mai fericite cazuri cei care se simt vizați de atenționare fac liniște. Sunt situații în care dacă este nevoie de intervenția poliției pentru scandalurile sau zgomotele se repetă zi de zi, seară de seară.

Un bucureștean extrem de deranjat de zgomotele pe care le auzea seară de seară de la vecini a apelat la o metodă care, chiar dacă pare amuzantă, e de la sine înțeles cât de neplăcută este.

Țipete, gemete, palme și limbaj vulgar auzea bărbatul aproape seară de seară. Enervat de modul în care un cuplu din bloc se manifesta în pat, bărbatul a decis să le atragă atenția, nu bătându-le la ușă sau apelând la organele de poliție, ci afășând un mesaj la avizier, astfel încât să îl vadă toți locatarii. Mizând, evident, pe faptul că celor doi li se va ace rușine de propriul comportament și vor face sex silențios în așa fel încât să nu își mai deranjeze vecinii.

image

Felicitări, vecine. Nu știu ce-i faci soției tale, dar azi noapte la ora 3, când ați terminat, am fumat și eu țigara de după. Respect maxim”, este mesajul surprinzător pe care bărbat l-a lăsat la avizier. Un locatar l-a fotografiat și l-a postat pe internet, devenind viral.

sursa foto: facebook
sursa foto: facebook

O altă locatară extrem de vocală în timpul partidelor de sex

Astfel de cazuri cu vecini gălăgioși sunt des întânite în blocurile din România. O tânără extrem de vocală tot în timpul partidelor de sex ale cărei țipete deranjau zi de zi locatarii unui bloc a fost și ea potolită tot prin afișarea unui mesaj la avizier.

Prin urmare, o tânără care locuia la etajul trei s-a ales cu o plângere din partea celor care locuiesc atât la etajul superior, cât și inferior.

„Pentru domnișoara de la etajul 3 care urlă în fiecare seară. Domnișoară, dacă sunteți torturată, vă rog să sunați la poliție întrucât chiar nu e necesar să auzim toți când ‘mai e puțin’.

Vă rog să nu mai țipați în halul ăsta, altfel voi fi nevoit să anunț eu poliția deoarece voi presupune că sunteți în mare primejdie și aveți nevoie de ajutor. Mulțumim, vecinii de la etajele 2 și 4!”, sună mesajul lăsat de vecini la avizier

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net