O partidă de sex cu soțul ei a trimis-o la spital. De ce a leșinat una dintre cele mai apreciate vedete

Ultima actualizare:

Moderatoarea TV americană Kelly Ripa a ajuns de urgență la spital după o partidă de sex cu soțul său. Imediat după internare, medicii i-au spus despre ce era vorba: avea chisturi ovariene. Mai exact, Kelly leșinase în timp ce făcea dragoste cu soțul ei și s-a trezit abia în spital. Pățania a avut loc fix la un an după ce Kelly și Consuelos au făcut nuntă.

Kelly Ripa și Mark Consuelos formează un cuplu american Foto: Shutterstock
Kelly Ripa și Mark Consuelos formează un cuplu american Foto: Shutterstock

La scurt timp după internare, medicii au reușit să-i pună un diagnostic: chisturi ovariene. „Privirea mi-a fugit de la imaginile de pe monitoarele de lângă patul meu spre Mark, care ronțăia ceva nesinchisit”, și-a ammintit Ripa despre întâmplarea memorabilă, scrie clickpentrufemei.ro.

Ce spune Kelly Ripa, vedeta care a ajuns la spital după ce a făcut sex

„Mă gândeam că sexul poate fi atât de traumatizant, dar chiar și așa, unul dintre noi n-avea nimic. El n-avea nicio treabă, mânca sărățele și comandase încă un suc de mere. Mark zici că era în sala de cinema sau la spa, atât de relaxat părea.

În schimb, eu stăteam întinsă întrebându-mă când o să-mi explodeze și celelalte două chisturi rămase”, a dezvăluit blondina. „Soțul meu era bine îmbrăcat, stilizat din cap până în picioare, în schimb pe mine a pus niște haine care mi-au provocat un adevărat coșmar. Aveam impresia că visez!”, a continuat vedeta TV.

Ripa și Consuelos, un cuplu american bine sudat 

Cei doi soți, căsătoriți de 26 de ani, au doi fii, pe Michael (25 de ani) și pe Joaquin (19), dar și pe fiica Lola, (21). Pe parcursul căsătoriei lor, Ripa și Consuelos au fost mereu în ochii publicului. Din acest motiv, ei au dezvăluit câteva secrete cu privire la funcționarea interioară a căsătoriei.

Chiar dacă Consuelos a fost atras de Ripa, el nu și-a manifestat inițial interesul față de ea. El a spus pentru Huffington Post, în 2014, că în ciuda faptului că a găsit-o frumoasă, el a rămas concentrat asupra rezervării rolului pe care îl avea pe atunci. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net