Terapeuta care face sex cu clienții ei: „Am salvat sute de căsnicii”

Ultima actualizare:

Olivia Bentley (46 de ani) este o terapeută din SUA, care se ocupă de problemele intime ale clienților. Tehnicile neconvenționale pe care le folosește femeia includ oferirea de sprijin emoțional, sesiuni de sfaturi picante, cursuri de sărut și alte servicii sexuale.

Olivia Bentley în lenjerie intimă de culoare neagră
Olivia Bentley consiliază cupluri în dormitor (Foto: Instagram)

Olivia susține că a salvat sute de căsnicii cu terapia ei sexuală și că cel mai mult îi place să lucreze alături de cupluri. Ea are și clienți individuali de sex masculin – dintre care unii au „permis” de la soțiile lor, potrivit publicației americane New York Post.

Olivia Bentley câștigă 500.000 de dolari pe an

În plus, Olivia oferă și sfaturi de fitness și nutriție ca parte a serviciilor sale, ajutându-i pe oameni să se mențină în formă pentru a fi mai buni la pat. Femeia are în jur de 10 clienți pe săptămână și câștigă 500.000 de dolari pe an, potrivit Metro. „Am salvat sute de căsnicii. Cuplurile care au ședințe cu mine înțeleg importanța sexualității în relația lor, ca parte a menținerii unei căsnicii sănătoase. Mă implic intim cu toți clienții pe care îi văd. De aia am și succes!”, a explicat terapeuta. Pe lângă acest job, Olivia este și model pe site-ul de adulți OnlyFans.

Olivia susține că a salvat sute de căsnicii (Foto: Instagram)
Olivia susține că a salvat sute de căsnicii (Foto: Instagram)

Ea susține că femeile i-au cerut să „demonstreze acte sexuale” asupra soților lor, în timp ce unele neveste le acordă bărbaților lor nerăbdători un „permis” pentru a-i face o vizită intimă lui Bentley.

Unele doamne spun că nu vor să fie implicate în asta, dar vor să știe cine sunt, vor să își dea aprobarea. (...) Sunt foarte afectuoasă din punct de vedere fizic și emoțional față de soție întotdeauna. Dacă ea se simte foarte bine, atunci starea de spirit în dormitor este ridicată și ne distrăm foarte bine, iar soțul este foarte recunoscător pentru experiență.”, a mai explicat Olivia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net