Profesoara devenită model OnlyFans pentru o campanie caritabilă! Câți bani costă o fotografie nud pentru o cauză nobilă

Ultima actualizare:

O fostă profesoară a devenit model OnlyFans pentru a susține o campanie caritabilă! Află cât cere femeia pentru o poză nud. 

Courtney Tillia (FOTO: Facebook)
Courtney Tillia (FOTO: Facebook)

O fostă profesoară s-a apucat de OnlyFans în scop caritabil

Courtney Tillia, este o fostă profesoară care a decis să renunțe la învățământ pentru a începe o carieră în industria porno, însă în scop caritabil. Femeia a luat decizia de a oferi urmăritorilor poze nud în schimbul unei donații către o asociație care ajută la salvarea lamantinelor, a leilor de mare și a delfinilor, potrivit publicației dailystar.co.uk. 

Femeia spune că a ajuns să încaseze între 20.000 de dolari și 100.000 de dolari în urma activității sale pe OnlyFans, unde le oferă fanilor un conținut „picant”. Fosta profesoară ân vârstă de 26 de ani, nu ezită să împărtățească și fanilor de pe TikTok sau Instagram imagini cu ea în ipostaze sexy.

creaturi ocean jpg

În mod uimitor, Tilia spune că cel care a încurajat-o să se apuce de această activitate este chiar soțul său, Nick. Femeia se folosește de fosta sa profesie pentru a atrage cât mai mulți urmăritori pentru conținutul său. Cei care o sprijină donând pentru Marine Mammal Care Center, beneficiază de conținut exclusiv gratuit.

„Am fost o iubitoare de animale toată viața mea! Când eram în clasa a patra, am adoptat și am finanțat un lamantin în Florida. Le scriam chiar și scrisori președinților altor țări, cerându-le să susțină politici și legi care să mențină viața marină în siguranță. Am fost martor direct la impactul leilor de mare și al delfinilor asupra lor din cauza creșterii excesive a algelor și este sfâșietor. Cu cât mai mulți bani putem strânge, cu atât mai multe animale pe care le putem ajuta.Așadar, acesta este modul de a contribui la creșterea gradului de conștientizare și de a face o diferență în salvarea vieților animalelor", a spus fosta profesoară.

Ea a adăugat: „Trimit cadouri nud tuturor celor care fac o donație pentru a ajuta viața marină foarte bolnavă din California! Ofer chiar și linkuri gratuite către pagina mea OnlyFans pentru cei care donează 50 de dolari și peste!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net