Ea e „iubita de închiriat”. Primește, zilnic, o adevărată avere de la bărbații singuri, prefăcându-se că are o relație cu ei

În prezent, multe tinere apelează la modalități prin care pot câștiga bănuți frumoși, fără a fi nevoite să muncească, de la videochat până la crearea de conținut pentru adulți pe platforma OnlyFans. Însă, pe lânga asta, multe se aleg cu sume impresionante printr-o simplă întâlnire, prefăcându-se că sunt iubitele unui bărbat. Acesta este și cazul lui Kiirmy, care lucrează ca „iubită de închiriat”.

Kiirmy este iubita pe care o poți închiria / Foto: Instagram
Kiirmy este iubita pe care o poți închiria / Foto: Instagram

Kiirmy lucrează ca „iubită de închiriat” cu normă întreagă și oferă timpul ei celor dispuși să plătească pentru asta. În prezent, mulți tineri angajează femei și apelează la serviul de „închiriere a acestora” pentru a împiedica părinții să îi bată la cap în legătură cu căsătoria, iar alții vor să ascundă adevărul că sunt homosexuali, așă că nu este de mirare că Kiirmy câștigă bănuți frumoși din asta.

Ea a început să practice această „muncă” cu câțiva ani în urmă, atunci când un client a fost pregătit să îi ofere 525 de euro pentru simpla ei prezență. Femeia, care se mândrește cu 233.200 de urmăritori, a explicat că „întâlnirile plătite sunt ceva normal” în Japonia, în prezent. Așa că, acum locuind în Mexic, Kiirmy s-a întrebat de ce nu să nu facă ceva similar.

Câți bani câștigă pe lună

„Am avut fani și băieți care au vrut deja să se întâlnească cu mine. Așa că am început să mă întâlnesc cu bărbați și să îmi câștig banii. Nu numai ei beneficiază de acest lucru, dar și eu o fac. În plus, majoritatea oamenilor vor să aibă o viață privată, feriți de văzul tuturor și, de obicei, clienții doresc să plece din centrul orașelor. Trebuie să fie un preț ridicat, pentru că nu este ceva ce faci în mod normal. Este ca o ocazie specială și încurajez multe femei să nu o facă pe bani puțini”, a declarat ea, potrivit tabloidului britanic DailyStar.

Kiirmy percepe un minim de 500 de euro pentru cei dornici să o „angajeze”, bani pe care îi face într-o singură zi. Așadar, ea câștigă în jur de 11.340 de euro pe lună.

De asemenea, Kiirmy este activă pe rețelele sociale, acolo unde își împărtășește cu urmăritorii munca și viața. Într-un videoclip publicat pe TikTok, de exemplu, ea poate fi văzută stând cu un client, ținându-se de mână, mâncând și urmărind un film cu el înainte de a merge la cumpărături.

„Vreau să închiriez o iubită”, „Visul meu, vreau și eu”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care aceasta le primește în mediul online.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net