Ea este profesoara concediată pentru un dans sexy în clasă! „Unul dintre elevii mei m-a invitat”

Ultima actualizare:

O profesoară de limba engleză a fost concediată în Brazilia, după ce a postat pe rețeaua de socializare TikTok mai multe videoclipuri în care dansează provocator în clasă, alături de elevi. După ce tânăra a fost dată afară de către instituția unde lucra, ea a ales să înceapă o nouă carieră pe OnlyFans, o platformă specializată în conținut pentru adulți.

Tânăra a fost concediată de către conducerea școlii / FOTO: Twitter
Tânăra a fost concediată de către conducerea școlii / FOTO: Twitter

Femeia din Brazilia a reușit să strângă undeva în jurul a 9.6 milioane de urmăritori pe rețeaua de socializare TikTok, iar aceasta a devenit virală pe Internet după ce a postat mai multe filmulețe în care dansa prvocator, în clasa în care preda. Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, aceasta preda limba Engleză, iar între timp a fost concediată de către școala unde lucra. Pe numele ei Cibelly Ferreira, tânăra a spus că dansul a făcut procesul de predare mai ușor, iar părinții elevilor ar fi fost de acord cu metodele profesoarei.

După ce și-a pierdut locul de muncă de la catedra de engleză, tânăra nu a stat mult pe gânduri și a optat pentru o schimbare de carieră. Ea a devenit populară pe site-ul OnlyFans, o platformă specializată în conținut dedicat adulților. Cibelly Ferreira a reușit să strângă undeva peste 9.6 milioane de fani pe rețeaua de socializare TikTok, cât și peste 1.2 milioane de urmăritori pe Instagram.   

 „Unul dintre elevii mei m-a invitat să dansez cu el”

 Potrivit tinerei, ea a profitat de interesul studenților ei pentru a le menține atenția asupra materiei pe care o preda. Ea a spus că „unul dintre elevii mei m-a invitat să dansez cu el”, iar întreaga clasă a apreciat foarte mult interacțiunea. Așa că Cibelly Ferreira a considerat că poate să îmbunătățească rezultatele de la catedră prin dans.

Nu de aceași părere a fost și conducerea școlii, care a considerat totul drept un „comportament inadecvat”. Pe lângă dansul în sine, tânăra a fost sancționată și pentru ținuta ei din clasă, având mai mereu rochii scurte, mulate pe corp.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net