Gabriela Firea, Clotide Armand, Lia Olguța Vasilescu și Diana Șoșoacă au votat. Ce ținute au ales să poarte în această zi

Ultima actualizare:

Gabriela Firea, Clotilde Armand și Diana Șoșoacă s-au prezentat la urnele de votare. Acestea au votat astăzi, 9 iunie 2024, la alegerile locale și europarlamentare. Cum s-a prezentat la secția de votare și pentru ce ținute au optat.  

image

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Firea a declarat faptul că și-ar fi dorit să rămână candidatul definitv al PSD la Primăria Capitalei, însă intrarea sa în campanie cu puțin timp înaintea alegerilor a creat mai multe confuzii în rândul cetățenilor din Capitală. 

Gabriela Firea a mers la vot 

Recent, Gabriela Firea s-a prezentat la secția de votare pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie 2024. Candidatul la Primăria Capitalei a optat pentru o ținută lejeră, formată din o pereche de blugi deschiși la culoare, un tricou și un sacou alb. La ieșirea de la urne, aceasta a oferit și o declarație.

„Am votat cu gândul la tineri, seniorii, copii și adulți. Am votat cu mult optimism. Sunt emoționată, nici nu prea am dormit. Chiar m-am bucurat să văd și tineri și seniori și adulți la vot, este un semnal foarte bun”, a spus Gabriela Firea la ieșirea de la urne, conform informațiilor apărute în presă. 

La rândul său, Diana Iovanovici Șoșoacă a optat pentru o ținută tipic românească, așa cum deja ne-a obișnuit. Cea mai recentă fotografie o ilustrează purtând o ie românească, înflorată. 

Ținuta purtată de Diana Șoșoacă
Ținuta purtată de Diana Șoșoacă

Candidata partidului S.O.S la Primăria Capitalei, Diana Șoșoacă, a transmis live pe Facebook cum a mers pe jos să voteze și cum a făcut declarații de presă în fața secției de votare. Senatoarea și-a exprimat dezamăgirea cu privire la multe aspecte: de la calitatea hârtiei folosite pentru buletinele de vot, până la faptul că a fost întrebată dacă dorește să voteze și pentru alegerile europarlamentare, de exemplu.

Ținuta ideală pentru Clotilde Armand a fost reprezentată de o rochie office, încinsă în jurul taliei cu o curea, așa cum reiese din imaginea apărută în mediul online. 

„Am votat pentru un sector şi un oraş în care investiţiile nu mai sunt blocate şi majoritatea din consiliu este de partea cetăţenilor, nu invers. Am votat pentru o comunitate puternică care nu mai este şantajată de mafia imobiliară”, a declarat Clotilde Armand, după ce a ieșit din sala de vot.

Ținuta purtată de Clotilde Armand
Ținuta purtată de Clotilde Armand

Lia Olguța Vasilescu, primărița Craiovei, a ales să poarte o ținută lejeră, de zi, colorată în alb și portocaliu. 

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu a mers la vot alături de soţul ei, Claudiu Manda, iar după ce a ieșit din sala de votare, edilul a declarat că „am votat pentru continuare, am votat pentru continuarea transformărilor din oraş, am votat pentru un oraş verde şi atrăgător".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
diana sosoaca botnita png
maria antoaneta jpg
Tebea 2024  Adevărul  Facebook Diana Sosoaca jpg
reumatism jpg
madalina jpg
animale biserica profimedia (2) jpg
zambet shutterstock  jpg
panouri solare casa depositphotos1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net