Garden of Lights revine în România. “Beauty and the Beast” la București și “Small World” la Cluj Napoca

La București, tematica expoziției este inspirată din binecunoscuta poveste a Frumoasei și Bestiei. Vizitatorii vor fi înconjurați de zeci de atracții unice, care includ scene tematice, instalații artistice luminoase și spectacole multimedia inedite. Printre cele mai captivante expoziții se numără recreările cu Belle, Bestia, Trandafirul fermecat și Castelul prințului, toate strălucind sub luminile fascinante. 

Garden of Lights revine în România.
Garden of Lights revine în România.

Expoziția din București oferă și numeroase puncte foto de neuitat, cu elemente spectaculoase precum tuneluri de lumină, râuri multimedia, felinare fermecate și un uimitor câmp de lumini, perfecte pentru capturarea momentelor speciale. Atracția centrală va fi cel mai lung tunel iluminat din Europa, cu o lungime de 220 de metri și peste 320.000 de LED-uri, oferind o experiență vizuală de neuitat.

În acest sezon, Bucureștiul va străluci cu mii de lumini, ducând vizitatorii într-o călătorie magică în lumea Frumoasei și Bestiei! După lăsarea întunericului, Grădina Botanică va deveni un tărâm de basm, plin de lumini orbitoare care aduc la viață personajele și scenele acestei povești atemporale”, a declarat Michal Chojnacki, CEO Wonderful Lighting. De asemenea, vizitatorii se vor putea bucura de un joc interactiv, descoperind secretele castelului fermecat cu ajutorul unui cod QR, cu premii atractive pentru participanți.

Cluj-Napoca: călătoria în „Small World”

Cluj-Napoca se alătură anul acesta familiei „Garden of Lights” cu o expoziție tematică intitulată „Small World”, care va fi deschisă la Grădina Botanică „Alexandru Borza”. Expoziția oferă vizitatorilor o călătorie impresionantă în jurul lumii, ilustrând elemente emblematice din diverse culturi, toate prin intermediul artei luminii.

Wonderful Lighting este prezentă în România din 2023, când expoziția Alice în Țara Minunilor a atras peste 180.000 de vizitatori la Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” din București. Această popularitate reflectă dorința publicului de a experimenta spectacolele fascinante de lumini, care au devenit rapid o atracție pentru turiști din întreaga lume.

Numărul mare de vizitatori ne încurajează să continuăm să creăm expoziții care să inspire și să aducă oamenii împreună”, a adăugat Michal Chojnacki. „Suntem încântați că anul acesta putem extinde magia Garden of Lights și la Cluj-Napoca, aducând frumusețea și creativitatea acestui proiect și în centrul țării”.

Biletele pentru expozițiile „Grădina Luminilor” din București și Cluj-Napoca pot fi achiziționate de pe site-ul gardenoflights.ro și prin rețeaua iabilet.ro. Există opțiunea de a achiziționa bilete pentru o singură intrare sau un abonament de sezon, care oferă acces nelimitat pe durata celor patru luni ale expoziției.

Expozițiile organizează teme variate, inspirate din basme celebre, cum ar fi Pinocchio, Peter Pan, Albă ca Zăpada, oferind o experiență unică de poveste prin jocul de lumini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pizza pixabay jpg
laura crisan jpg
jolla castel nisip jpg
Aplicație Whatsapp pe smartphone  FOTO Shutterstock jpg
Adrian Marțian / FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
ricco cocosul jpg
MV5BYzY2ZTNhMzItYzQwZC00ZWQ2LWI2NWMtNjJmZmY5NGFiNWEzXkEyXkFqcGc@  V1  jpg
people 8587897 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net