UPDATE: Al doilea polițist găsit împușcat în cap cu arma din dotare s-a asigurat că nu va fi salvat. Avea 22 de ani

Ultima actualizare:

UPDATE: Potrivit surselor Europol Constanța, poliţistul s-a împuşcat cu pistolul din dotare. El a venit mai devreme la muncă și a luat o citaţie pentru a avea pretext să iasă pe teren, potrivit sursei citate. Apoi, s-a urcat în maşina de Poliţie și a mers pe un câmp. Acolo s-a împuşcat în cap. Când a fost găsit, poliţiştii au constatat că portierele de la maşina de Poliţie erau blocate şi au fost nevoiţi să spargă un geam pentru a putea intra în autoturism.

Știre inițială:

În mai puțin de 24 de ore doi polițiști și-au pus capăt zilelor. Amândoi s-au împușcat cu arma din dotare. Un tânăr polițist de doar 22 de ani a recurs la gestul extrem joi seară, la doar câteva ore după ce în județul Botoșani, șeful de post dintr-o comună s-a sinucis pe mormântul copilului său. Colegii tânărului, abia încadrat polițist, încearcă să afle ce l-a determinat să își ia zilele.

Foto cu caracter ilustraiv
Foto cu caracter ilustraiv

Tânărul era polițist de câteva luni

Un polițist de doar 22 ani s-a sinucis, după ce s-a împușcat în cap cu arma din dotare. Joi seară, un coleg l-a descoperit pe tânăr fără viață în autospeciala de poliție, parcată într-o zonă izolată. Urma să intre în post. Și-a alertat superiorii și o echipă operativă a sosit de urgență la fața locului.

Tânărul este din județul Vâlcea absolvise școala de agenți de poliție în luna aprilie a acestui an și fusese repartizat la IPJ Constanța, la postul de poliție din Cumpăna.

Ce a transmis poliția

La sosirea anchetatorilor, tânărul de 22 de ani prezenta răni incompatibile cu viața. Se împușcase în cap cu arma din dotare.

„Inspectoratul de Poliție Judeţean Constanța a fost sesizat, la data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, cu privire la faptul că, în comuna Cumpăna, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din județul Vâlcea.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind încadrat din anul 2023.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a comunicat IPJ Constanța.

Un polițist de 47 de ani, șef de post în comuna Stăuceni, județul Botoșani s-a împușcat în cap cu arma din dotare, joi, 30 noiembrie, la mormântului fiicei sale, Andreea. Copila a murit la doar un an în urmă cu 23 de ani. Polițistul, copleșit de dorul ei și-a pus capăt zilelor în ziua Sfântului Andrei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net