A transformat un conac vechi în casa visurilor sale, dar a devenit ținta criticilor: „Nu este pe gustul tuturor”

Ultima actualizare:

Un bărbat din Marea Britanie și-a îndeplinit dorința: a transformat un conac vechi în casa visurilor sale, care valorează acum peste 2 milioane de dolari. Doar că, se pare că nu este și pe placul vecinilor. Aflată în satul Weston-on-Trent, Derbyshire, casa nu se potrivește cu estetica pitorească, iar oamenii au descris-o ca fiind „oribilă”.

A transformat un conac vechi în casa visurilor sale / foto: X (fostul Twitter)
A transformat un conac vechi în casa visurilor sale / foto: X (fostul Twitter)

Un bărbat din Marea Britanie, care dorește să rămână anonim, se luptă cu criticile celor care nu sunt mulțumiți de aspectul casei sale. El a transformat un conac vechi într-o casă care valorează acum peste 2 milioane de dolari, însă vecinii spun că aceasta nu se potrivește cu estetica pitorească din satul Weston-on-Trent și chiar au descris-o ca fiind „oribilă”, sau au comparat-o cu un „hangar” și o „cazare pe autostradă”.

Modesta casă cu trei dormitoare, detașată, cu cărămidă roșie, s-a vândut, în anul 2019, cu suma de 725.000 dolari: „Nu-mi pasă cu adevărat ce cred oamenii. Dacă oamenii nu au altă treabă în afară de a judeca cum arată această clădire, atunci aceasta e viața pe care mi-aș dori-o.

„Este designul nostru, noi am construit-o” 

Am primit multe comentarii pozitive și negative de la oamenii din sat. Cred că cea mai mare îngrijorare a oamenilor este dominația pe marginea drumului și, probabil, placarea nu este pe gustul tuturor, dar Consiliul a aprobat-o. E doar într-o poziție proeminentă și fie îți place, fie nu. Este poate puțin mai modernă decât unele din jurul ei”, a declarat proprietarul, în vârstă de 50 de ani, potrivit tabloidului britanic DailyMail.

De asemenea, acesta a fost întrebat ce părere are despre comentariile de pe rețelele de socializare care comparau casa cu un cabinet veterinar din afara orașului: „Nu folosesc rețelele sociale. Fiecare are propria opinie și asta este bine pentru mine. Uite, am renovat-o. Este designul nostru, noi am construit-o și este cum este. Am primit oferte (peste 1.9 milioane de dolari), dar nu le-am acceptat și, deocamdată, am scos-o de pe piață din cauza modului în care este piața imobiliară. Suntem aici de 18 luni și nu ne grăbim să o vindem”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net