Anunțul mega vedetei Taylor Swift care ar putea influența America în alegeri. Fotografia spune tot

Ultima actualizare:

Toată presa internațională vorbește despre prima dezbaterea dintre Kamala Harris și Donald Trump, care a avut loc la postul de televiziune ABC News. A fost o dezbatere aprinsă în care cei doi candidați pentru Casa Albă s-au atacat constant. Analiștii au apreciat încă dinaintea întâlnirii dintre cei doi, că la finalul acesteia America va ști deja pe cine va vota ca următorul președinte. Imediat după încheierea dezbaterii mega vedeta Taylor Swift, ce amai populară din lume la acest moment a anuțat pe cine susține. Alegerea ei va putea influența mulți americani.

Pe cine susține Taylor Swift  

Taylor Swift Foto Shutterstock

Cea mai populară artistă a momentului pe plan global, Taylor Swift, şi-a anunţat susţinerea pentru Kamala Harris în alegerile prezidenţiale din SUA. Anunţul artistei a venit la doar câteva minute după încheierea dezbaterii dintre actuala vicepreşedintă democrată şi fostul preşedinte Donald Trump, oponentul ei republican în cursa pentru Casa Albă, transmite CNN.

„Îmi voi exprima votul pentru Kamala Harris şi Tim Walz în alegerile prezidenţiale din 2024”, a declarat Taylor Swift într-o postare pe Instagram însoțită de o fotografie sugestivă.

Votez pentru Kamala Harris pentru că ea luptă pentru drepturile şi cauzele care cred că au nevoie de un luptător care să le susţină. Cred că este un lider ferm şi talentat şi cred că putem realiza mult mai multe în această ţară dacă suntem conduşi de calm şi nu de haos. Am fost atât de încurajată şi impresionată de alegerea partenerului ei de cursă Tim Walz, care a apărat drepturile LGBTQ+, FIV şi dreptul unei femei de a dispune de propriul corp timp de decenii” - a scris Taylor Swift.

În fotografia postată, Taylor Swift ține în brațe o pisică

Mi-am făcut documentarea şi mi-am făcut alegerea”, a adăugat artista câştigătoare a nenumărate premii Grammy care a anunțat că a urmărit foarte atent dezbaterea Harria-Trump.

Până acum Taylor Swift a ezitat să exprime public în privinţa opţiunii ei pentru 2024, iar lucrul acesta a fost speculat de Donald Trump.

 „Recent, am fost informată că pe site-ul său a fost postat un AI în care "eu" susţin în mod fals candidatura lui Donald Trump la preşedinţie. Acest lucru mi-a trezit temerile legate de AI şi de pericolele răspândirii de informaţii false. Am ajuns la concluzia că trebuie să fiu foarte transparentă cu privire la planurile mele reale pentru aceste alegeri în calitate de alegător. Cel mai simplu mod de a combate dezinformarea este cu adevărul”, punctează Taylor Swift.

Ea îşi însoţeşte postarea de o fotografie în care ţine o pisică în braţe, iar postarea ei este intitulată „Doamna pisică fără copii”, o aluzie evientă la afirmaţiile făcute de JD Vance, coechipierul lui Donald Trump la adresa femeilor fără copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
calorifer_shutterstock 2123771615 jpg
aleea cununilor facebook jpg
piki antena 1 jpg
WhatsApp Image 2024 09 17 at 15 31 26 jpeg
458400548 832479939068191 3801187412317697331 n (1) jpg
bani multi pensie jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
dragos tabaran a murit jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net