Anunțul președintelui Ucrainei Volodimir Zelenski: «Sunt informații false»

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj în această dimmineață în care atenționează cetățenii asupra știrilor false și anunță că Ucraina nu depune armele în fața Rusiei. 

image

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în această dimineață în care dezminte informațiile false apărute în  mass-media din Rusia, unde este menționat că Ucraina va capitula.

„Bună dimineața tuturor! În acest moment sunt multe informații false! Cum că aș fi spus că trebuie să depunem armele și să ne evacuăm! Așadar. Eu sunt aici, nu vom depune armele. Vom apăra patria noastră. Arma noastră este adevărul, dar și faptul că acesta este pământul nostru, patria noastră, copiii noștri. Noi le vom apăra. Asta este tot! Atât am vrut să vă spun! Slava Ucrainei!/Trăiască Ucraina!”, a transmis președintele Ucrainei pe rețelele de socializare. 

De asemenea, președintele Ucrainei a anunțat că a apelat la jutorul partenerilor internaționali în ceea ce privește coflictul cu Rusia. Volodimir Zelenski a discutat cu președintele Franței Emmanuel Macron, iar liderul francez a trimis armament pentru trupele din Ucraina, în contextul coaliției anti-război. 

  „Armele și echipamentele de la partenerii noștri sunt în drum spre Ucraina. Coaliția anti-război funcționează!”, a adăugat președintele Ucrainei. 

Не вірте фейкам. pic.twitter.com/wiLqmCuz1p

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) February 26, 2022

Kiev, ținta principală a armatei ruse

Orașul Kiev continuă să fie bombardat de armatele ruse cu scopul de a asedia Capitala Ucrainei. Azi un bloc de 13 etaje a fost lovit cu o rachetă, iar cetățenii au fost evacuați. 

Imaginile dramatice de la locul exploziei arată cum o femeie este cărată pe brațe de către pompierii care au intervenit imediat. 

Războiul din Ucraina a făcut până la acest moment numeroase victime printre civili și soldații ucrainieni. Potrivit informațiilor oficiale din a doua zi a războiului cu Ucraina, 137 de persoane și-au pierdut viața şi alte 316 au fost rănite în urma atacului din partea trupelor ruse. 

Capitala Kiev rămâne ținta trupelor rusești, iar orașul a fost în mare parte evacuat, cetățenii lăsând totul în urmă pentru a-și salva viețile. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net