Cine sunt asasinii trimi╚Öi s─â ├«l ucid─â pe Volodimir Zelenski? Sunt c─âli╚Ťi ├«n lupta de gheril─â

#R─âzboi Ucraina-Rusia

Departamentul de Stat al Statelor Unite┬áa avertizat vineri diminea╚Ťa c─â Zelenski, ├«n v├órst─â de 44 de ani, este principala ╚Ťint─â a agresiunii ruse╚Öti. Informa╚Ťia a fost confirmat─â ulterior chiar de ╚Ťinta num─ârul unu, care a ╚Ťinut un discurs din bunc─ârul preziden╚Ťial din Kiev ╚Öi l-a invitat pe omologul s─âu de la Kremlin la negocieri.

zelenski profimedia 0664815895 jpg
Volodimir Zelenski a spus c─â ╚Ötie c─â e ╚Ťinta num─ârul unu a Kremlinului - foto EPA-EFE

ÔÇŁEu sunt ╚Ťinta num─ârul unu a agresiunii ruse╚Öti ╚Öi familia mea este pe locul doiÔÇŁ, a spus Zelenski. Conform Daily Mail, pe teritoriul Kievului s-au infiltrat deja asasinii care trebuie s─â execute brutal mai mul╚Ťi politicieni.

Cine sunt asasinii trimiși în Kiev?

Asasinii sunt lupt─âtori ceceni dintr-o trup─â fidel─â Kremlinului ╚Öi s-au auto-numit ÔÇŁv├ón─âtoriÔÇŁ dup─â ce au primit un set de fotografii cu oficialii ucraineni pe care trebuie s─â ├«i ucid─â, livrat direct de la Moscova. Lista oficialilor a fost creat─â special de c─âtre Comitetul de Investiga╚Ťii Criminale al Rusiei care ├«i acuz─â pe politicienii ucraineni de ÔÇŁcrimeÔÇŁ. Misiunea de a-l asasina pe Zelenski a fost dat trupei cecene dup─â ce liderul acestora, Ramzan Kad├«rov, 45 de ani, apropiat de-al lui Putin, a vizitat trupele cecene dizlocate ├«n Ucraina.

Putin a ordonat de-nazificarea Ucrainei

Asasinii care au primit misiunea de lichidare a pre╚Öedintelui fac parte dintr-un batalion al Serviciului Na╚Ťional Federal, din Cecenia. Ei au fost surprin╚Öi ├«n timp ce ├«╚Öi f─âceau rug─âciunea dinaintea r─âzboiului ╚Öi, conform informa╚Ťiilor prezentate de Daily Mail, au primit acte de identitate false, haine de civili ╚Öi indica╚Ťii precise cu adresele la care locuiesc ÔÇŁ╚Ťintele lorÔÇŁ.

Cecenii l-au ajutat pe Putin s─â ajung─â la putere

image
Luptătorii ceceni fac o rugăciune înainte de a pleca la război - foto Twitter

├Än 1999, Ahmad Kad├«rov a trecut de partea ru╚Öilor ╚Öi a fost numit liderul recunoscut de Moscova al Ceceniei. Atunci un grup dizident de ceceni condus de ╚śamil Basaiev ╚Öi alc─âtuit din 600 de lupt─âtori ceceni, daghestanezi ╚Öi arabi au ├«ntreprins o incursiune ├«n Daghestan ╚Öi au preluat f─âr─â lupt─â mai multe state. Invidentul a dus la demisia premierului rus Serghei Stepa╚Öin care a fost ├«nlocuit cu Vladimir Putin.

O afacere murdară a serviciilor secrete rusești

├Än septembrie 1999, dup─â ce cei 600 de lupt─âtori au fost uci╚Öi de armata rus─â, patru bombe pe baz─â de hexogen au fost plasate ├«n blocuri de locuin╚Ťe din Buinaksk, din Daghestan, ├«n Moscova ╚Öi Volgorodsk, din Rusia. Exploziile au ucis sute de civili. O a cincea bomb─â nu a mai apucat s─â fie detonat─â dup─â ce un grup de locatari i-a surprins pe cei doi colaboratori ai Serviciului Federal de Securitate al Rusiei ├«n timp ce o montau. De╚Öi au fost aresta╚Ťi de poli╚Ťie, ancheta ├«mpotriva celor doi agen╚Ťi ai serviciilor secrete ruse a fost suspendat─â ╚Öi guvernul condus de Putin a dat vina pe ceceni. R─âzboiul civil din Cecenia a ├«nceput ├«n 2000 ╚Öi continu─â p├ón─â ├«n prezent.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook┬á╚Öi Instagram!

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg