Apple a anunțat când se va lansa iPhone 16. De când pot fi cumpărate noile telefoane

Apple a anunțat oficial că seria de smartphone-uri iPhone 16 va fi prezentată pe data de 9 septembrie, sub sloganul „It's Glowtime”. Această serie va include, la fel ca și generația anterioară, patru modele distincte.

Apple lansează în luna septembrie noile telefoane iPhone / foto: Pixabay
Apple lansează în luna septembrie noile telefoane iPhone / foto: Pixabay

Evenimentul va avea loc în Steve Jobs Theater, din cadrul Apple Park, sediul central al companiei situat în Cupertino, California, unde Apple își desfășoară lansările importante de câțiva ani încoace.

Noutățile aduse de iPhone 16

Din punct de vedere software, cea mai semnificativă inovație va fi introducerea Apple Intelligence, o suită de funcționalități bazate pe inteligența artificială (AI).

Aceasta nu va fi disponibilă doar pe iPhone, ci va fi extinsă și pe iPad și Mac, începând cu această toamnă. Apple Intelligence promite să îmbunătățească experiența utilizatorilor prin integrarea unor funcții AI mai avansate, care să optimizeze utilizarea zilnică a dispozitivelor.

În ceea ce privește designul, sursele sugerează că iPhone 16 va veni cu un ecran mai mare pentru modelele Pro, dar în ansamblu, noile telefoane nu vor prezenta schimbări radicale față de modelele lansate anul trecut.

Totuși, atenția va fi concentrată mai mult pe dispozitivele wearable ce vor fi prezentate tot pe 9 septembrie. Noile Apple Watch Series 10 vor beneficia de modificări semnificative, fiind mai subțiri și având ecrane mai mari, oferind astfel o experiență vizuală îmbunătățită.

Disponibilitatea și importanța lansării iPhone 16

Noile modele iPhone 16 vor putea fi achiziționate începând cu data de 20 septembrie, menținând astfel tradiția Apple de a lansa produsele la scurt timp după evenimentul de prezentare.

Această lansare este deosebit de importantă pentru Apple, care în ultimele trimestre a întâmpinat dificultăți în ceea ce privește vânzările de smartphone-uri și dispozitive wearable.

Disponibilitatea telefoanelor în septembrie va permite companiei să includă o parte din veniturile generate în rezultatele pentru al patrulea trimestru fiscal.

Apple anticipează o creștere anuală a veniturilor de aproximativ 5% în acest trimestru, însă vânzările masive sunt așteptate în trimestrul următor, care coincide cu sezonul sărbătorilor de iarnă.

În acest context, analiștii prognozează o creștere a veniturilor Apple cu 7%, până la aproximativ 128,4 miliarde de dolari. Această perioadă crucială va decide în mare măsură succesul comercial al noii serii iPhone 16 și al celorlalte produse lansate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
comunicare pixabay jpg
bar james bond the 007 jpg
image png
printesa theodora grecia matthew kumar nunta gettyimages jpg
centrala jpeg
vin rosu jpg
image png
BeFunky collage (34) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net