Fostul iaht al lui Steve Jobs s-a ciocnit cu vasul unui miliardar! Cine se afla la bord

În largul coastei din Napoli, Venus, fostul iaht de lux al fondatorului Apple Steve Jobs, care este acum deținut de văduva sa, Laurene Powell Jobs, s-a ciocnit recent cu un alt superiaht, Lady Moura.

Nimeni nu a fost rănit

Iahtul Venus s-a ciocnit cu un alt superiaht (Foto: Captură video)
Iahtul Venus s-a ciocnit cu un alt superiaht (Foto: Captură video)

Acesta din urmă aparține unui miliardar mexican pe nume Ricardo Salinas Pilego. Coliziunea dintre cele două iahturi a avut loc pe 22 iulie, potrivit Page Six. În momentul incidentului, atât Venus, un iaht de 78 de metri, cât și Lady Moura, un iaht de 105 de metri, erau ancorate.

La bordul iahtului se afla doar echipajul

O schimbare bruscă a vântului a provocat ciocnirea. În acel moment, la bordul Venus se afla doar echipajul, dar din fericire nimeni nu a fost rănit. Ambele iahturi costă fiecare câte 120 de milioane de dolari. După incident, Venus a continuat să navigheze în Marea Ligurică, în timp ce Lady Moura și-a continuat călătoria către Mykonos

O sursă a explicat pentru Page Six că: „Venus a intrat în contact cu Lady Moura – care era, de asemenea, ancorată. Nu era nimeni din familia lui Steve Jobs la bord, doar echipaj”. Incidentul a avut loc atunci când „vântul s-a schimbat foarte brusc, trecând de la o briză la 55 de noduri în decurs de câteva minute”.

Lady Moura era „pe un lanț dublu față de lungimea de așteptat în adâncimea apei în care se afla... Ambii căpitani au discutat imediat după incident despre reparațiile minore necesare”, a mai spus sursa citată mai sus.

„Aș dori să știu ce făceau căpitanul și echipajul că nu au văzut un iaht de mărimea aceasta în fața lor. Bine că nu s-a întâmplat altceva decât o zgârietură, dar este o mare zgârietură care va costa mult să fie remediată.”, a declarat  Ricardo Salinas Pilego, după incident.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry la Wellchild, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
comunicare pixabay jpg
bar james bond the 007 jpg
image png
printesa theodora grecia matthew kumar nunta gettyimages jpg
centrala jpeg
vin rosu jpg
image png
BeFunky collage (34) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net