Arnold Schwarzenegger, eclipsat. Imagine incredibilă cu actorul şi cel mai puternic om din lume

Incredibil! Arnold Schwarzenegger este un pitic pe lângă cel mai puternic om din lume. Starul, binecunoscut pentru trupul său musculos, a fost eclipsat de Tom Stoltman.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger (74 de ani) a fost pus în umbră de bărbatul desemnat cel mai puternic om al planetei, în 2021, scoţianul Tom Stoltman, de 27 de ani. Cei doi s-au întâlnit recent la aniversarea a 20 de ani de când competiţia internaţională World’s Strongest Man se desfăşoară an de an. Această competiţie desemnează cel mai puternic om al planetei în urma unor teste de forţă fizică.

Schwarzenegger a dat mâna cu Stoltman
Schwarzenegger a dat mâna cu Stoltman

Anul trecut, scoţianul Tom Stoltman a fost învingătorul competiţiei. Aniversarea de 20 de ani a avut loc în Columbus, Ohio, SUA. Actorul, binecunoscut din seria ”Terminator”, care are înălţimea de 1,82 metri şi 107 kilograme, a dat mâna cu uriaşul Stoltman cu înălţimea de 2,02 metri şi 174 de kilograme. Deşi starul e cunoscut pentru muşchii săi bine dezvoltaţi prin culturism, pe lângă scoţianul cu trup de oţel pare un pitic.

Tom Stoltman suferă de autism

Stoltman a dovedit că are o forţă uriaşă la competiţia din 2021
Stoltman a dovedit că are o forţă uriaşă la competiţia din 2021

Stoltman are o poveste foarte tristă. El a dezvăluit că a învins autismul, o tulburare psihică manifestată prin ruperea legăturilor psihice cu lumea exterioară şi intensa trăire a vieţii interioare. Victoria fost o ”superputere” care l-a ajutat să devină cel mai puternic om al planetei.

Exerciţiile fizice şi un psiholog l-au ajutat să învingă autismul, care i-a făcut viaţa un calvar în copilărie. ”Aveam putere fizică, dar mental eram redus”, a mărturisit Tom, care speră că povestea lui de succes îi va ajuta pe copiii care suferă de autism. Tom Stoltman are o avere de 8 milioane de dolari.

Schwarzenegger, cel mai tânăr Mr. Universe din istoria culturismulu

Schwarzenegger a devenit de asemenea celebru datorită exerciţiilor fizice. El a început antrenamentele de culturism la 15 ani. A câştigat mai multe concursuri de forţă, între care şi Campionatul Internaţional de Powerlifting în anii 1960. La 18 ani a fost încoronat Mr Europa la junior.

Arnold, în anii de glorie
Arnold, în anii de glorie

În 1967, a devenit cel mai tânăr Mr. Universe din istoria culturismului, titlu câştigat patru ani la rând. De asemenea a obţinut şase coroane Mr. Olympia, la concursul internaţional de culturism organizat anual de către Federaţia Internaţională a Culturiştilor.

Forma fizică extraordinară l-a ajutat în cariera cinematografică, pe care a început-o în filmul ”Hercule în New York”, în 1970. A jucat în peste 50 de filme şi are o avere de 400 de milioane de dolari. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net