Arnold Schwarzenegger și-a vândut ceasul din cauza căruia a fost reținut pe aeroport. Cât a luat pe el

Actorul și fostul politician Arnold Schwarzenegger s-a aflat miercuri într-o situație delicată. El a fost reținut pe aeroportul din München (sudul Germaniei), după ce nu a declarat la vamă un ceas de mare valoare destinat vânzării, au informat vameșii germani. Vineri, actorul și-a vândul obiectul prețios la o licitație. Prețul minim oferit pe ceas a fost de 50.000 de dolari însă, până la final suma a crescut considerabil.

arnold citind FOTO Facebook A Schwarzenegger jpg

Ceasul lui Schwarzenegger, un Audemars Piguet

Un ceas de lux al actorului şi fostului politician american Arnold Schwarzenegger s-a vândut joi în Austria pentru suma de 270.000 de euro în cadrul unei licitaţii organizate în scopuri caritabile în beneficiul iniţiativelor privind clima, a indicat Schwarzenegger Climate Initiative, informează DPA.

Preţul minim oferit pentru ceasul lui Schwarzenegger, un Audemars Piguet, a fost de 50.000 de euro, iar veniturile obţinute în urma licitaţiei vor fi donate pentru proiecte de mediu.

Vânzarea a fost precedată de un incident cu oficialii vamali care a avut loc miercuri, în Germania. 

Cum a ajuns Arnold Schwarzenegger să fie reținut

Potrivit cotidianului german Bild, care a dezvăluit întâmplarea, fostul star din „Terminator” şi „Conan Barbarul” voia să scoată la licitaţie acest ceas scump, joi, la un dineu organizat în faimoasa staţiune de schi austriacă Kitzbühel.

Schwarzenegger ar fi trebuit să declare ceasul la vamă și să plătească taxe, deoarece acesta va rămâne în UE, a precizat Meister, însă nu a făcut acest lucru.

Actorul austriaco-american în vârstă de 76 de ani, a fost reţinut de vameşii de pe aeroportul din München la sosirea sa în Germania. Personalul vamal l-a acuzat că nu a declarat ceasul, deşi acesta ar fi urmat să rămână în Uniunea Europeană. După aproximativ trei ore, actorul a reuşit să-şi continue călătoria şi i s-a permis, de asemenea, să ia ceasul pentru a fi scos la licitaţie.

Vedeta de film acceptase la München să plătească taxe vamale pentru ceas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net