Arnold Schwarzenegger a fost reținut pe aeroportul din Munchen. Ce au descoperit vameșii

Îndrăgitul actor Arnold Schwarzenegger a devenit personajul principal al unei întâmplări surprinzătoare! Se pare că acesta a fost reținut pe aeroportul din Munchen în cursul zilei de miercuri! Motivul pentru care autoritățile au luat această decizie ar fi faptul că nu ar fi declarat la vamă un ceas valoros, ce urma să fie vândut.

Toată problema a pornit de la un ceas / foto: Shutterstock
Toată problema a pornit de la un ceas / foto: Shutterstock

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, se pare că faimosul și îndrăgitul actor în vârstă de 76 de ani, care ajunsese în Germania din Statele Unite, va avea, mai mult ca sigur, posibilitatea de a-și continua călătoria. Cu toate acestea, el va fi nevoit să lase ceasul buclucaș la Munchen, spune purtătorul de cuvânt al aeroportului, Thomas Meister.

Mai mult decât atât, se pare că problemele faimosului actor nu se rezumă la doar câteva ore pierdute pe aeroport! Din nefericire pentru fostul guvernator al Californiei se confruntă acum și cu probleme cu legea! Mai precis, o procedură penală a fost deschisă împotrival lui Arnold Schwarzenegger, care este acuzat de fraudă fiscală!

Arnold Schwarzenegger a fost reținut în Germania

Din păcate pentru faimosul actor, legislația în vigoare spune clar că acesta era nevoit să declare ceasul la vamă, iar, pe deasupra, trebuia să plătească taxe, deoarece acesta va rămâne în Uniunea Europeană. Faptul că nu a făcut aceste lucruri i-au adus acum actorului din „Terminator” probleme cu legea.

Potrivit cotidianului german Bild, care a și făcut publică întreaga poveste, se pare că Arnold Schwarzenegger avea de gând să scoată la licitație ceasul extrem de scump. Licitația urma să aibă loc joi, în cadrul unei cine la faimoasa stațiune Kitzbühel, din Austria.

De fapt, se pare că ceasul scump nu era singurul obiect destinat acestei licitații exclusiviste! Mai multe opere de artă, cât și diferite obiecte de valoare, urmează să ajungă la licitația din stațiunea austriacă.

Potrivit informațiilor, banii care vor fi obținuți în urma vânzărilor de la această licitație urmează să fie folosiți pentru a finanța diferite proiecte pentru climă, pe care le derulează Arnold Schwarzenegger.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net