„Te bat cu ele în cap!” Mesajul bizar lăsat de un român unei vecine din bloc

O întâmplare bizară a lăsat fără cuvinte locatarii unui bloc din Arad! Se pare că, deranjat de zgomotul făcut de către o vecină care mergea pe tocuri la 7 dimineața, cineva a lipit un bilet cu un mesaj amenințător. Ceilalți locatari au vorbit despre întâmplarea neobișnuită.

Mesajul scris de locatar / foto: Claudia Untaru
Mesajul scris de locatar / foto: Claudia Untaru

Se pare că zgomotul făcut de tocuri a devenit noul inamic numărul unui al unui locatar dintr-un bloc din Arad, care, potrivit celor de la adevarul.ro, a lipit un mesaj amenințător la intrarea în bloc. Se pare că motivul pentru care locatarul misterios a devenit atât de frustrat de zgomotul tocurilor este din cauză că vecina sa umblă cu ele prin casă la ore mult prea matinale, mai exact, la ora 7 dimineața.

„Madam care umbli pe tocuri la 7 a.m. la -7 grade Celsius, dacă mai odată trezești tot blocul la 7 a.m. cu tocurile, ți le scot și te bat cu ele în cap”, scire în mesajul lăsat de locatarul nemulțumit, potrivit sursei citate.

Se pare că mesajul lăsat de locatar a împărțit blocul în două tabere. În timp ce unii oameni consideră că textul pe care l-a scris persoana „terorizată” de tocurile vecinei este unul amuzant, unele voci spun că exprimarea aleasă este mult prea amenințătoare pentru o problemă atât de banală.

Tocurile au devenit inamicul principal al unui locatar din Arad

„Este un mesaj agresiv, mi se pare chiar amenințător. Trebuie să avem toleranță”, a spus unul dintre vecinii din bloc, după ce a văzut bilețelul lipit la intrare. Blocul în care are loc această problemă bizară are 9 etaje și nu mai puțin de 100 de apartamente.

„Am văzut postate pe paginile de socializare tot felul de anunțuri și mesaje transmise între vecini, dar nu am crezut că și la noi sunt oamenii așa de sensibili. O vreme, aici în bloc, o tânără lipea pe oglinda de la lift mesaje pozitive, ne bucurau. Alea erau faine”, a mai spus, conform sursei citate, un alt locatar din blocul cu pricina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
Gripa debutează brusc cu febră, dureri de cap și stare generală de rău jpeg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
8 iunie 1922 primul meci tricolori jpg
medic masca covid shutter 1683323431 jpeg
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net