Întoarcere surpriză la Antena 3! O prezentatoare celebră revine pe micile ecrane

Surpriză de proporții la Antena 3! O știristă extrem de cunoscută și de îndrăgită în țara noastră va reveni pe micile ecrane, după ce a luat o pauză de un an și cinci luni! Vedeta urmează să se întoarcă la Antena 3 și deja a spus cărui proiect i se va alătura!

Nadina Câmpean revine la Antena 3 CNN / foto: Facebook
Nadina Câmpean revine la Antena 3 CNN / foto: Facebook

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la paginademedia.ro, este vorba despre Nadina Câmpean, care urmează să revină la Antena 3 CNN, începând cu data de 20 ianuarie, de la ora 10:00! Vedeta a hotărât, la începutul lunii septembrie, în 2022, să ia o pauză, pentru a se putea dedica mai mult creșterii băiețelului ei.

Cu siguranță că românii își amintesc că Nadina Câmpean prezenta știrile de la ora 10:00, 12:00, cât și 14:00. Mai mult decât atât, acesta era și gazda emisiunii „Previziuni”, vreme de nu mai puțin de 5 ani!

„E o mare bucurie să revin după o pauză de un an şi cinci luni alături de colegii mei, de această dată la Income Magazine, unde este o echipă puternică, unită şi extrem de profesionistă. Este o revenire parţiala deoarece am promis că mă dedic în totalitate băieţelului meu în primii doi ani de viaţă”, a spus Nadina Câmpean, conform sursei citate.

Nadina Câmpean revine la Antena 3 CNN

„Tocmai de aceea, propunerea colegului şi prietenului meu Adrian Măniuţiu a venit la momentul potrivit. Simţeam nevoia de ceva nou, atractiv din punct de vedere profesional, dar fără să îmi încalc promisiunea.

Am început în forţă, dar pregătim schimbări spectaculoase în formatul emisiunii, care va fi extrem de dinamică şi atractivă pentru toate vârstele”, a mai spus aceasta.

De asemenea, îndrăgita vedetă a mai spus că este posibil să revină și la pupitrul știrilor, însă acest lucru se poate întâmpla începând din luna septembrie.

„Este un nou început pentru mine, nişa de business, dar ştirile rămân pasiunea şi specialitatea mea. Aşa că din toamnă, cel mai probabil din septembrie, voi reveni şi la pupitru. Abia aştept să aud genericul de breaking news în cască din nou”, a mai spus aceast, conform sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net