Caz bizar în Iași! Unde a dispărut cadavrul? Un sicriu gol a apărut la marginea drumului

Ultima actualizare:

O situație extrem de bizară a avut loc într-o comuna Mogoșești, din județul Iași. Se pare că un bărbat în vârstă de 48 de ani, ce suferă de tulburări comportamentale, a reușit să inspire teamă în întreaga comunitate, după ce un sicriu gol a fost descoperit într-un șanț.

Sicriul a apărut la marginea unui drum / foto: Ziarul de Iași
Sicriul a apărut la marginea unui drum / foto: Ziarul de Iași

Un scenariu parcă desprins dintr-un film de groază a avut loc în județul Iași, potrivit informațiilor oferite de către cei de la ziaruldeiasi.ro. Se pare că sătenii au trăit clipe grele, în care au fost convinși că un bărbat în vârstă de 48 de ani ar fi dezgropat un mort din cimitir, apoi ar fi abandonat sicriul gol la marginea unui drum.

Se pare că persoana suspectată a mai făcut probleme în comunitate, el suferind de tulburări comportamentale. O localnică chiar a mărturisit că bărbatul umblă noaptea cu un cuțit, pentru a speria navetiștii.

„Toţi oamenii spun că a furat un mort şi l-a aruncat printr-un şanţ. Nu se ştie unde e. Doar sicriul a fost găsit. Este acelaşi nebun cu dungă roşie pe buletin care a mai luat cruci şi a mai distrus morminte, toţi zic că nu au ce să îi facă, dar nu e normal. Stăm cu frică”, a declarat o localnică, conform sursei citate.

Caz bizar în județul Iași

Vestea bună în această situație extrem de bizară și de macabră este că sicriul folosit de bărbat nu ar fi fost dezgropat din cimitir, iar în interiorul acestuia nu se afla cadavrul nimănui, atunci când suspectul și-a însușit obiectul. Rodica Popa, primarul comunei, a spus că sicriul ar fi fost aruncat la gunoi după o slujbă de deshumare, iar bărbatul l-a furat.

„A avut loc un incendiu acum aproximativ două săptămâni la cimitir. Au fost pompierii, au fost băieţii din echipa de la situaţii de urgenţă, au venit echipaje de poliţie, am fost şi eu acolo.

Focul nu a fost atât de extins, l-au anihilat imediat pompierii, au fost 2-3 maşini, şi în momentul în care aceştia au terminat de stins focul, cu toţii ne-am retras spre sat, coborând prin faţa cimitirului de pe Galata. Pe partea dreaptă a cimitirului, am văzut acest sicriu. Ştiind că trebuia să aibă loc o înmormântare chiar în ziua aia în cimitir, am zis să ne întoarcem înapoi acolo, să vedem de unde e sicriul.

Am sunat şi la părinte. Eu din prima ştiam că e opera acestui cetăţean, pe nume V., el creează astfel de probleme”, a mărturisit, conform sursei citate, primarul comunei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net