Două fetițe sunt în stare gravă după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanță toxică! Autoritățile au început o anchetă

Ultima actualizare:

Un caz extrem de șocant a avut loc chiar în țara noastră, într-o comună ieșeană! Două fetițe, în vârstă de 3, respectiv 4 ani, s-au intoxicat cu o substanță necunoscută, iar autoritățile au intervenit de urgență pentru a salva viața acestora! Totul s-a petrecut marți după-amiază, în comuna Lungani!

Un elicopter SMURD a fost trimis la fața locului
Un elicopter SMURD a fost trimis la fața locului

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, se pare că incidentul șocant a survenit chiar în fața mamei celor două! Conform informațiilor, cele două fetițe erau spălate pe cap de către mama lor, care ar fi folosit, în loc de șampon, o substanță toxică.

Din păcate, una dintre victime a intrat în comă, în timp ce cealaltă a avut nevoie de manevre de resuscitare din partea medicilor sosiți la fața locului. După cum ne putem imagina, autoritățile au început deja o anchetă, pentru a putea stabili cum, mai exact, s-a petrecut acest incident tulburător.

Cele două fetițe au primit îngrijiri din partea medicilor

Se pare că acest incident a fost raportat autorităților chiar de către mama celor două, care a sunat la 112, spunând că soluția pe care a folosit-o pentru a le spăla pe cap pe fiicele ei le-a provocat acestora leziuni.

Desigur, autoritățile au ajuns imediat la fața locului, iar în sprijinul celor două victime a sosit și un elicopter SMURD, pentru a le acorda îngrijirile medicale necesare. Deoacamdată, ancheta autorităților se află în desfășurare, polițiștii încercând să afle cum s-a putut ajunge în această situație cutremurătoare.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că şi-a spălat pe cap fetiţele de trei, respectiv patru ani, cu o soluţie care le-ar fi provocat leziuni. Cei doi copii au fost preluaţi de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale. Se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, au comunicat cei de la Poliția Județeană Iași, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
Matia Corvin (© Wikimedia Commons)
FotoJet (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net