Apare o nouă bancnotă. Cât valorează și ce însemnătate istorică aparte va avea

Ultima actualizare:

O țară din Uniunea Europeană urmează să lanseze pe piață o bancnotă cu totul inedită: cea de 0 euro! Desigur, acești noi bani sunt doar un proiect comemorativ, prin care autoritățile doresc să marcheze un mare eveniment istoric!

o euro png

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că țara în care vom putea scoate din portofel noua bancnotă de 0 euro este Franța!

Autoritățile de la Paris doresc ca prin acest gest inedit, să marcheze un eveniment care a salvat, la propriu, destinul lumii întregi: se vor împlini 80 de ani de la Debarcarea din Normandia, a cărui succes a garantat victoria Aliaților în cel de-al Doilea Război Mondial.

Se pare că pe noua bancnotă de 0 euro sunt figurate diverse fotografii vechi, de la acest eveniment istoric, cât și un afiș ce a fost pus pe străzile Londrei în anul 1940, din ordinul generalului francez Charles de Gaule.

Trei date importante din această perioadă tulbure sunt înscrise pe bancnotă: 18 iunie 1940 (data la care a fost făcut Apelul lui de Gaulle), 6 iunie 1944 (Ziua Debarcării în Normanida), cât și 8 mai 1945 (ziua când s-a semnat armistițiul).

O bacnnotă de 0 euro se va lansa în Franța

Potrivit informațiilor, se pare că noua bancnotă comemorativă este produsă de către cei de la Oberthur Fiduciaire, într-un număr de 3.000 de exemplare. Iar această bancnotă nu este deloc doar o simplă curiozitate! Ea va conține codurile de securitate, filigrame și numere unice de serie, la fel precum o bancnotă adevărată.

Toți cei interesați să cumpere această bancnotă atât de specială, care amintește lumii de un moment extrem de important din trecutul nostru, o pot face, chiar la un preț extrem de mic!

Se pare că bancnota de 0 euro va putea fi cumpărată de către publicul larg începând din luna februarie a acestui an, cu prețul de numai 3 euro! Având în vedere cât de puține astfel de bancnote vor fi emise, nu este exclus ca peste mulți ani, bancnota de 0 euro să valoreze o mică avere!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
numerologie facebook comimages jpeg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
foto1 litoral jpg
farmacie baza jpeg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
image png
ambulanta jpg
insolatie shutter 219110659 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net