Un politician popular a fost acuzat că a furat din magazine de lux. A fost nevoit să își dea demisia

Ultima actualizare:

Un politician popular a fost acuzat că a furat din magazine. Este vorba de o deputată a Partidului Verde din Noua Zeelandă care a decis să demisioneze din cauza unui motiv cu totul neașteptat! Golriz Ghahraman a fost acuzată că a furat din două magazine de lux!

Potrivit celor de la adevarul.ro, se pare că Golriz Ghahraman a mărturisit că dorește să se concentreze asupra sănătății sale mintale. De asemenea, aceasta și-a cerut scuze pentru comportamentul pe care l-a avut.

„Este clar pentru mine că sănătatea mea mintală este grav afectată de stresul provocat de munca mea. Acest lucru m-a determinat să acționez în moduri care sunt complet deplasate. Nu încerc să-mi scuz acțiunile, dar vreau să le explic.

Oamenii ar trebui, pe bună dreptate, să se aștepte la cele mai înalte standarde de conduită din partea reprezentanților lor aleși. Eu nu am reușit. Îmi pare rău”, a spus Golriz Ghahraman, conform sursei citate, în primele declarații publice după apariția acuzațiilor.

Aceasta a mai spus publicului că dorește să se concentreze pe recuperare după problemele pe care le-a avut. Fostul deputat a mai mărturist că va găsi alte modalități prin care își va putea ajuta comunitatea.

Se pare că acuzațiile au fost aduse, inițial, de pe 10 ianuarie, iar faptele s-ar fi petrecut în perioada sărbătorilor de iarnă.

O deputată a fost acuzată că fură din magazine

Femeia a fost acuzată că fură din magazine / foto: IStock
Femeia a fost acuzată că fură din magazine / foto: IStock

Golriz Ghahraman a mai mărturisit că a purtat discuții cu un specialist în sănătate psihică, însă nu se va ascunde în spatele problemelor sale medicale.

„Comportamentul meu recent este în concordanță cu evenimentele din ultima vreme care au dat naștere unui răspuns extrem de stresant și care se referă la o traumă nerecunoscută anterior”, a mărturisit fostul deputat.

„Ținând cont de acest lucru, nu vreau să mă ascund în spatele problemelor mele de sănătate mintală și îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele, pe care le regret profund”, a mai spus aceasta, conform sursei citate.

Cât timp a fost activă în scena politică, Golriz Ghahraman a fost o voce foarte puternică în favoarea drepturilor omului, cât și pentru o reformă electorală, cât și o politică externă independentă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
foto jpg
Nemo Eurovision 2024 jpg
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
image
actualitate.net
image
actualitate.net