Orașul din România unde locuitorii plătesc cel mai mult pentru apă! Prețul a crescut de la 1 ianuarie

Din păcate, trăim într-o perioadă în care tot mai mulți dintre noi avem dificultăți în a plăti facturile lunare, din cauza prețurilor tot mai mari. Iar în unele zone ale țării, această problemă este chiar mai serioasă decât am crede! De exemplu, unul dintre cele mai cunoscute orașe ale României a început să plătească cel mai mare preț preț din țară, pe metrul cub de apă!

Cele mai mari prețuri sunt în Buzău / foto: Pixabay
Cele mai mari prețuri sunt în Buzău / foto: Pixabay

Noul an nu a venit deloc cu vești bune pentru cei care locuiesc în acest oraș! Odată cu data de 1 ianuarie, potrivit celor de la news.ro, locuitorii din Buzău plătesc cea mai mare sumă din întreaga țară, pentru apa de la robinet! Se pare că prețul a fost actualizat de către Compania de Apă Buzău, iar pentru un metru cub de apă potabilă, buzoienii sunt nevoiți să plătească 10,14 lei!

În același timp, atunci când vine vorba despre canalizare și epurare, tariful este tot unul crescut! Mai precis, buzoienii scot din buzunar pentru aceste servicii nu mai puțin de 7,02 lei pe metrul cub. Pentru a pune lucrurile în respectivă, în județul Timiș, tariful aplicat este de 3,84 lei pe metrul cub.

Prețuri uriașe pentru apa de la robinet

În principiu, se pare că întreaga regiune de sud-est a țării noastre este nevoită să se confrunte cu prețuri extrem de mari pentru apa potabilă. Se pare că locuitorii din Brăila trebuie, de asemenea, să scoată din buzunar sume neobișnuit de mari pentru acest serviciu banal.

Mai precis, aceștia plătesc un tarif de 8,87 de lei pe metrul cub de apă. Galațiul se apropie, de asemenea, de această valoare, aici fiind vorba despre un tarif de 8,3 lei pe metrul cub. În Focșani, se plătesc 7 lei, pentru apa potabilă de la robinet.

Iar veștile proaste pentru români nu se termină aici. Conform informațiilor de pe site-ul Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, se pare că un operator din Vaslui impune un tarif de peste 9 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net