Aşa arată un corp de 1,3 milioane $. «Cel mai mult am cheltuit pe înfrumuseţarea vaginului»

Fotomodelul britanic Chloe Khan, de 29 de ani, a declarat că în ultimii zece ani a investit în corpul ei suma incredibilă de 1,3 milioane de dolari. Ea are 2,1 milioane de admiratori pe Instagram şi face bani frumoşi dezbrăcându-se în pielea goală pe OnlyFans.

Chloe Khan a recunoscut  că zilnic merge la  masaj şi la clinicile  de înfrumuseţare
Chloe Khan a recunoscut că zilnic merge la masaj şi la clinicile de înfrumuseţare

Chloe Khan este poate una dintre cele mai controversate vedete britanice, devenind celebră în ultimii ani datorită faptului că face paradă pe reţelele sociale cu excursiile ei din Dubai şi alte locaţii exclusiviste, cu maşinile de lux pe care le conduce şi hainele de designer pe care le poartă.

Recent, tânăra a recunoscut pentru tabloidul britanic Daily Star că a investit în corpul ei suma incredibilă de 1,3 milioane de dolari. Ea şi-a operat de nenumărate ori sânii, şi-a făcut fund brazilian, şi-a modelat mandibula şi pomeţii, şi-a reconfigurat nasul, apelează constant la injecţiile cu Botox şi buzele cărnoase sunt întreţinute într-o formă perfectă cu ajutorul acidului hialuronic.

Chloe Khan a apelat inclusiv la operaţii de îndepărtare a grăsimii de pe talie şi merge zilnic la masaj, coafor şi manichiură.

Citește și: Cum arată femeia care l-a cucerit pe bărbatul Ken. Are peste 50 de operații estetice

image

Îşi face vacanţele în Dubai

Chloe Khan şi-a mărit fundul, a apelat la tratamentul cu Botox al lui Kylie Jenner, şi-a înfrumuseţat inclusiv organele sexuale şi are implanturi mamare de ”ultimă modă”.

Chloe a debutat în anul 2010 la emisiunea britanică X Factor sub numele de Chloe Mafia. Tânăra de origine iraniano-engleză are o fiică pe nume Destiny şi are o avere estimată la peste 12 milioane de dolari.

În ultimii trei ani, inclusiv pe perioada pandemiei de COVID-19, ea a petrecut mai mult timp în Emiratele Arabe Unite unde s-a bucurat de răsfăţul milionarilor. Are o înălţime de 1,70 metri şi cântăreşte 58 de kilograme.

”Am cheltuit peste 1,3 milioane de dolari în ultimii ani pe proceduri de înfrumuseţare atât chirurgicale, cât şi non-invazive. Cea mai mare sumă am dat-o pe refacerea şi înfrumuseţarea vaginului”, a declarat tânăra fără a oferi mai multe detalii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net