Atac cu drone la Moscova. Totul s-a petrecut lângă reședința lui Putin

#Război Ucraina-Rusia

Locuitorii suburbiei Rubliovka, una dintre cele mai bine cotate zone din Moscova, au avut parte de emoții. Astăzi, autoritățile au doborât trei drone, iar potrivit informațiilor, două persoane au fost rănite în urma atacului. Potrivit declarațiilor unui oficial rus, președintele Vladimir Putin ar avea o reședință oficială în această zonă a orașului.

2 persoane au fost rănite / FOTO: Profimedia
2 persoane au fost rănite / FOTO: Profimedia

Locuitorii unei suburbii exclusiviste din Moscova, Rubliovka, nu au avut parte de o zi tocmai fericită. Un atac cu drone a creat haos în zonă, iar deși acestea au fost doborâte, situația nu s-a lăsat fără victime. Potrivit declarației primarului capitalei ruse, Serghei Sobianin, două persoane au suferit răni ușoare, însă nimeni nu și-a pierdut viața în urma atacului, potrivit informațiilor oferite de către Digi 24.

Se pare că, atacul cu drone, nu a fost deloc unul accidental, deoarece potrivit declarațiilor unui membru al Dumei de Stat, Aleksandr Hinștein, suburbia Rubliovka ar fi locația unde președintele rus Vladimir Putin ar deține o reședință oficială. De altfel, cele 3 drone doborâte de către ruși ar fi fost la o distanță de doar 10 minute de această locație, cunoscută și sub numele de Novo-Ogariovo, în afara capitalei.

Mai multe persoane importante din Rusia locuiesc în această zonă

Conform informațiilor, reședința președintelui rus nu ar fi deloc singurul punct de interes din zona suburbiei Rubliovka. Această zonă din vestul capitalei este una dintre cele mai scumpe din Moscova, iar mai multe persoane din elita politică a țării locuiesc aici. Pe lângă Putin, fostul președinte Dimitri Medvedev, cât și premierul actual al Rusiei, Mihail Mișustin au reședința în această parte a orașului.

Autoritățile din Rusia insistă că nu există decese în urma atacului cu drone, iar populația Moscovei nu are de ce să se teamă. Evgheni Prigojin, comandantul trupelor de mercenari Wagner, nu a ezitat să profite de acest moment pentru a lansa un atac asupra politicienilor de la Moscova, despre care spune că nu se implică îndeajuns în război. El a declarat răspicat că dronele nici nu ar fi trebuit să ajungă la Moscova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Heatwave (1) 1712718758115 jpg
image png
Colectie bancnote vechi png
original declaratii presa ambasada sua 7 mai 2024 2 jpg
cutremur jpg
Bere jpg
sticle plastic jpeg
droguri praf cocaina shutterstock 2081236753 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net