Au apărut imaginile cu convoiul care a transportat trupul lui Aleksei Navalnîi în afara închisorii VIDEO

Ultima actualizare:

O dubă care ar fi transportat trupul neînsuflețit al opozantului Aleksei Navalnîi a fost surprinsă de o cameră de supraveghere montată pe singurul traseu între închisoare și spitalul la morga căruia a fost depus Navalnîi. Într-o postare pe platforma X se spune că înregistrarea publicată în această dimineață a intrat în posesia unor jurnaliști.

image

Transportul ar fi avut loc în nopatea de 17 februarie

Jurnaliștii de la Mediazona au avut acces la înregistrările camerelor de supraveghere de la trecerea dintre Labytnangi și Salekhard - aceasta este singura rută terestră prin care poți ajunge acolo din colonia din Kharpe”, se arată în postare.

„În noaptea de 17 februarie, înainte de sosirea mamei și a avocaților lui Navalny, a fost surprins video un cortegiu. Publicația sugerează că este vorba despre transportarea cadavrul lui Navalny”, se mai scrie pe X.

Кортеж ФСИН, который, вероятно, перевозил тело Навального в Салехард, попал на видеоЖурналисты «Медиазоны» получили доступ к записям камер наблюдения на переправе между Лабытнанги и Салехардом – это единственный наземный маршрут, по которому можно попасть туда из колонии в… pic.twitter.com/M1lXQT6G6s

— Спектр (@spektronline) February 19, 2024

În imagini se observă un microbuz al Serviciului Federal Penitenciar din Rusia (FSIN) și se presupune că acesta transporta cadavrul opozantului Aleksei Navalnîi, mort în închisoarea „Lupul Polar”.

Și pe pagina de Telegram „VChK-OGPU” se menționează că drumul dintre Labytnangi și Salekhard este singura rută terestră pe unde se poate ajunge la colonia penitenciară IK-3 din Kharp, unde era încarcerat opozantul rus.

Aleksei Navalnîi, singura „sosire” în închisoare

Aceeași sursă, „VChK-OGPU”, a publicat detalii despre faptul că Închisoarea „Lupul Polar” a fost vizitată de șeful FSIN Arkady Gostev înainte ca Navalnîi să fie transferat acolo.

Vizita sa în colonie a avut loc în primăvara anului 2023. De obicei, comandanții de acest rang nu fac astfel de vizite în colonii, mai arată sursa citată.

Se precizează că în afară de Navalnîi nu au existat alte „sosiri” în închisoarea, considerată extrem de dură, iar singurul angajat nou în acest timp a fost șeful unității medicale, Alexei Lisyuk. Acesta ar fi efectuat manevrele de resuscitare asupra lui Navalnîi.

Potrivit mai multor informații din mass-media, pe trulul lui Navalnîi ar fi mai multe vânătăi. Există voci care spun că Navalnîi ar fi avut convulsii, iar vânătăile ar fi din momentul în care era ținut. De asemenea, urmele din zona pieptului ar proveni de la resuscitare.

Potrivit unei surse citată de Novaya Gazeta acele vânătăi ”apar în urma unor convulsii. Persoana este zguduită de convulsii, cineva încearcă să-l țină și astfel apar semnele. Vânătaia de pe piept a fost provocată un masaj cardiac, așadar au încercat să-l resusciteze, dar probabil că a murit din cauza unui stop cardiac. Nimeni nu vorbește despre cauză”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net