Doi ucraineni au făcut nunta sub gloanțe și bombe. După ceremonie s-au întors la luptă

Valeri și Lesia sunt împreună de mai bine de 20 de ani și după ce s-au înrolat în Trupele de Apărare Teritorială au vrut să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.

image
Valeri și Lesia au făcut cununia religioasă pe front. Foto: EPA-EFE

În cea de a 11-a zi de război, la 6 martie, cei doi au fost cununați la un punct de apărare a Kievului de un preot militar și însuși primarul Kievului, fostul boxer Vitali Kliciko, 50 de ani, le-a urat ”casă de piatră”. Mirii au purtat uniforma militară și Lesia a înlocuit câteva secunde casca de metal cu un văl alb.

După ceremonie, mirii au pus din nou mâna pe arme

”Cununia civilă a avut loc mai demult, însă nu am reușit să facem cununia religioasă. De când a început măcelul în Ucraina, fiecare zi poate fi ultima, nu vrem să ne ducem pe lumea cealaltă cu regretul că nu am făcut ceea ce trebuia”, a declarat mireasa, care după ceremonie a pus casca la loc, a luat arma în mână și și-a ocupat poziția în dispozitivul de apărare. La fel a făcut și Valeri.

Primarul Kievului a făcut totul public pe contul personal de Twitter. ”Lesia și Valeri sunt de mult timp căsătoriți civil civil, iar astăzi au hotărât să se cunune și religios. Viața merge mai departe. Iar noi vor proteja viața din Kiev, pe locuitorii Kievului și țara noastră”, a spus primarul Kliciko.

image
Mireasa a fost emoționată în timpul ceremoniei. Foto: EPA-EFE

Сьогодні вітав бійців одного з батальйонів тероборони столиці Лесю та Валерія. Вони давно живуть в цивільному шлюбі, а тепер вирішили обвінчатися. Церемонія відбулася поруч з одним із блок-постів.

Життя триває! І життя Києва, киян, нашої держави ми будемо захищати! pic.twitter.com/ys2kNN12Ws

— Віталій Кличко (@Vitaliy_Klychko) March 6, 2022

Mamele din Rusia cer socoteală pentru băieții lor trimiși pe frontul din Ucraina

În aceeași zi, la peste 4.000 km distanță, un grup de mame rusoaice au cerut informații cu lacrimi în ochi în legătură cu băieții lor chemați în armată.

Mamele și tații din Siberia au cerut socoteală autorităților locale pentru că băieții lor au fost trimiși carne de tun pe frontul din Ucraina, se arată într-un film postat pe rețelele sociale de către autoritățile ucrainene. Filmarea se încheie brusc, semn că cenzura de la Kremlin și-a întins brațul până în înghețata Siberie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
FotoJet (2) jpg
image png
image
image
image
image
plaja vit D jpg
image png
6 baza Craiova jpg
89611 vulcan Islanda   GettyImages 1309736200 jpg
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg