Bărbatul care a suferit peste 100 de proceduri estetice ca să arate ca Britney Spears. A cheltuit peste 120 de mii de euro

Ultima actualizare:

Ei bine, ăsta da fan înfocat! Bryan Ray, în vârstă de 38 de ani, își adoră atât de mult idolul, pe Britney Spears, încât a fost dispus să cheltuie peste 120 de mii de euro și a suferit peste 100 de proceduri estetice pentru a arăta ca vedeta pop. Bărbatul a descris-o pe cântăreață ca fiind „perfecțiunea” și a spus că ea l-a ajutat să se înțeleagă pe sine.

Bryan Ray a cheltuit peste 120 de mii de euro pentru a arăta ca Britney Spears / Foto: Colaj Click!
Bryan Ray a cheltuit peste 120 de mii de euro pentru a arăta ca Britney Spears / Foto: Colaj Click!

Bryan Ray, în vârstă de 38 de ani, care locuiește în Los Angeles și conduce o companie de produse comestibile pe bază de marijuana, avea doar 17 ani când a început transformarea sa în idolul său Britney Spears. De atunci, a suferit mai mult de 100 de proceduri pentru a semăna cu vedeta pop, inclusiv o operație la nas, epilare cu laser, rinoplastii, implanturi faciale de obraji, mărirea țesuturilor moi și a buzelor și un lifting al pleoapelor, remodelare a frunții, fixarea urechilor și proceduri anti-îmbătrânire.

„Motivul pentru care am fost atras de Britney Spears atunci când a apărut pe scena muzicală a fost talentul ei, iar zâmbetul ei a fost ceva care m-a captivat cu adevărat. Este o femeie incredibilă, plină de viață, vibrantă, frumoasă și talentată.

Și ceea ce m-a captivat la ea mai mult de jumătate din viața mea este faptul că este reală. Pentru mine, ea va fi întotdeauna apogeul frumuseții, dar merge dincolo de asta. Cred că este o persoană remarcabilă”, a declarat Bryan, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Știa totul despre Britney înainte de lansarea cărții sale de memorii

Bryan a cheltuit peste 120.000 de euro pentru a arăta ca Britney. Totodată, își face botox la fiecare șase săptămâni și se epilează pe tot corpul la fiecare 10 săptămâni. Mai mult decât atât, cheltuie în jur de 450 de euro pe lună pe loțiuni pentru a-și menține pielea tânără.

Fiind un super fan al vedetei pop, bărbatul susține că știa aproape tot ce era de știut despre cântăreață înainte de lansarea cărții sale de memorii, „The Woman in Me”. Și totuși, a achiziționat un exemplar în momentul în care a apărut și a mărturisit că a plâns și a râs în timp ce a citit-o, într-o singură seară.

Bryan „nu l-a plăcut niciodată” pe Justin Timberlake, mai ales acum când a citit acuzațiile bombă despre fostul iubit al lui Britney, că a rămas însărcinată cu artistul și că a făcut avort pe vremea când erau împreună, la începutul anilor '50, amândoi având 19 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net