N-a iertat pe nimeni! 7 secrete dezvăluite de Britney Sperars în noua ei carte

Britney Spears (41 de ani) nu mai are nevoie de nici o prezentare. Diva a avut un trecut tumultuos, o carieră impresionantă, care a început la o vârstă fragedă și o viață amoroasă pătată de scandaluri. Acum, celebra cântăreață americană și-a dezvăluit toate secretele în cartea sa, intitulată „The Woman in Me” („Femeia din mine” n.r), care a fost lansată marți.

Britney Spears, cu șarpele pe scenă, în 2001, la MTV VMA
Britney Spears a spus că a fost îngrozită să urce pe scenă cu acest șarpe, în 2001 Foto: GettyImages

Britney Spears, obligată să facă avort la 19 ani

A făcut avort la 19 ani. Britney a dezvăluit că a rămas însărcinată în timpul relației cu Justin Timberlake, care a durat trei ani – din 1999 până în 2002. Vedeta a mărturisit că a făcut avort la îndemnul cântărețului. „L-am iubit mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată”, a scris ea despre avort.

Justin Timberlake i-a dat papucii printr-un SMS! Spears a explicat că el a fost cel care a decis să pună capăt relației și că s-a despărțit de ea printr-un simplu mesaj pe telefon, lăsând-o „devastată” și chiar gândindu-se să părăsească industria muzicală. Relația cu fostul membru al N’Sync a durat trei ani și a fost extrem de mediatizată.

L-a înșelat pe Justin Timberlake

Diva s-a iubit cu Justin Timerlake, din 1999 până în 2002 (Foto: GettyImages)
Diva s-a iubit cu Justin Timerlake, din 1999 până în 2002 (Foto: GettyImages)

Britney a recunoscut că l-a înșelat pe Timberlake. Ea a confirmat că s-a sărutat cu dansatorul Wade Robson, în timp ce încă era într-o relație cu Justin, dar susține că nu s-a întâmplat nimic mai mult. Ea a spus că i-a mărturisit lui Timberlake toate cele întâmplate și că el ar fi iertat-o la momentul respectiv.

„M-am simțit ca un copil-robot” - Britney a vorbit, de asemenea, despre tutela de 13 ani a tatălui său, în timp ce a detaliat cum Jamie Spears (71 de ani) „i-a controlat corpul și banii” și a „rănit-o” cu glume, spunându-i mereu că este „grasă”. „Să simți că nu ești niciodată suficient de bun este zdrobitor pentru un copil”.

A crezut că va fi ucisă de șarpele pe care l-a adus pe scenă, la MTV. Concertul susținut de Britney Spears în 2001, la MTV VMA, a rămas în istorie. Ea a urcat pe scenă cu un piton uriaș și deși a părut că este foarte relaxată, Spears a dezvăluit în cartea sa că s-a temut că șarpele o va ucide. „A devenit un moment iconic în istoria VMA, dar a fost chiar mai terifiant decât părea”, a explicat ea.

Britney nu mai vorbește cu tatăl ei, Jamie (Foto: Instagram)
Britney nu mai vorbește cu tatăl ei, Jamie (Foto: Instagram)

A renunțat la „libertatea” ei pentru a-și putea vedea fiii. Britney a vorbit, de asemenea, despre cum a plătit  cu „libertatea” ei în timpul tutelei tatălui său, pentru a-și vedea copiii, Jayden (17 ani) și Sean (18 ani), pe care îi are din relația cu fostul ei soț, Kevin Federline (45 de ani). Ea le-a dedicat această carte adolescenților, care trăiesc de ani buni cu tatăl lor, și care nu mai vorbesc cu mama lor de ceva vreme.

L-a lăudat pe fostul soț, Sam Asghari (30 de ani). „A fost un dar de la Dumnezeu”, a spus ea despre bărbatul de care a divorțat anul acesta. „Am știut imediat că îl vreau în viața mea. Chimia dintre noi la început a fost o nebunie.”

A dedicat cartea copiilor ei (Foto: Instagram)
A dedicat cartea copiilor ei (Foto: Instagram)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net