A cheltuit o avere ca să arate precum o păpușă Barbie! Câte kilograme de silicon are în corp

Dorința ei a fost să arate ca o păpușă Barbie, iar pentru asta s-a transformat total. Modelul Kitty Ink (49 de ani), din Viena (Austria), a fost mereu pasionată de lucruri extraordinare și exagerate. Pentru a-și îndeplini visul, a avut nevoie de transformări majore în ceea ce privește corpul, iar pentru asta a cheltuit o avere.

Așa arată Kitty Ink, după intervențiile estetice (foto: Instagram)
Așa arată Kitty Ink, după intervențiile estetice (foto: Instagram)

Kitty Ink și-a băgat 3 kilograme de silicon în corp, pentru a avea trupul ca al unei păpuși Barbie. Aceste modificări șocante nu au fost deloc ieftine. Până acum, transformarea ei a costat 96.000 de dolari: și-a pus silicoane, și-a făcut un lifting în zona feței, dar și liposucție în zona bărbiei, pentru a oferi chipului său un aspect și mai ascuțit. De asemenea, pentru a menține acest look, o dată la două luni blondina își mărește buzele și își injectează obrajii cu acid hialuronic. 

Kitty Ink: „Am cele mai mari implanturi de silicon disponibile”

„Am un total de trei kilograme de silicon în interiorul corpului meu. Pentru toate intervențiile chirurgicale pe care le-am avut, am cheltuit peste 96.000 de dolari, dar nu regret nimic. Vreau să-mi măresc din nou sânii. Am cele mai mari implanturi de silicon disponibile, pe care mi le-a pus în martie 2022. A fost cea mai dureroasă dintre toate modificările mele, dar a meritat. Îmi place cum arăt”, a declarat ea, potrivit tabloidului britanic DailyStar.

Povestea „păpușii” Kitty Ink este incredibilă

Modelul Kitty Ink are mulți fani, dar și mai mulți critici. Femeia primește adesea acomentarii răutăcioase cu privire la felul în care arată. „Sunt cea mai faimoasă «păpușă» din Austria. De la o vârstă foarte fragedă, am fost fascinată de orice lucru ciudat și ieșit din comun. Poate că obsesia mea pentru tot ce este neobișnuit își are rădăcinile în educația mea. Am crescut la țară, într-o familie consevatoare. Părinții mei au murit cu mult timp înainte să mă vadă așa... transformată! Cu siguranță, nu ar fi fost de acord cu alegerile mele din prezent”, a recunoscut ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net