Bilanțul românilor morți în Israel crește! S-au înregistrat încă 2 decese: despre cine e vorba

Pe măsură ce trece timpul de la atacul terorist care a avut loc în Țara Sfântă, veștile tragice despre consecințele violențelor devin din ce în ce mai numeroase. A fost anunțat decesul a alți doi români cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel. Astfel, numărul cetățenilor români cu dublă cetățenie morți se ridică la 4.

Încă doi români au murit în războiul pornit de teroriştii Hamas / Foto: Arhiva Click!
Încă doi români au murit în războiul pornit de teroriştii Hamas / Foto: Arhiva Click!

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) confirmă decesul a încă două persoane cu dublă cetățenie, israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel: „Ministerul Afacerilor Externe confirmă cu regret decesul, în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, a încă două persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel. Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanţe familiilor acestora.

De asemenea, Ambasada României la Tel Aviv este în dialog cu autorităţile israeliene pentru verificarea informaţiilor cu privire la dispariţia unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română”, arată Ministerul de Externe în comunicatul oficial, potrivit informațiilor oferite de observator.ro.

Numărul cetățenilor români morți în Israel se ridică la 4

MAE menționează și că Ambasada României la Tel Aviv este în dialog cu autoritățile israeliene pentru verificarea informațiilor cu privire la dispariția unei persoane cu dublă cetățenie, israeliano-română. Totodată, până la acest moment, Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa nu au recepţionat solicitări de sprijin consular privind dispariţia sau decesul altor cetăţeni români în Statul Israel.

„Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa menţin în permanenţă contactul cu autorităţile israeliene pentru verificarea informaţiilor cu privire la cetăţenii români”, a mai precizat Ministerul Afacerilor Externe.

Anterior, MAE confirmase că alți doi români, cu dublă cetățenie, și-au pierdut viața în atacurile din Israel. Astfel, numărul cetățenilor români morți de când a început infernul cu o săptămână în urmă se ridică la 4. De când a fost declanșat atacul terorist al Hamas, 4 români cu dublă cetățenie, română și israeliană, și-au pierdut viața și 3 români sunt dați dispăruți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net