Tragedie în Israel! Un român a murit și alți doi sunt dispăruți

Pe măsură ce trece timpul de la atacul terorist care a avut loc în Israel, veștile tragice despre consecințele violențelor devin din ce în ce mai numeroase. Potrivit informațiilor publicate de către guvernul israelian, se pare că un român a fost ucis în timpul violențelor, iar alți doi sunt considerați dispăruți.

Un român a murit și 2 sunt dispăruți
Un român a murit și 2 sunt dispăruți

Pe măsură ce trece tot mai mult timp de la atacul terorist comis în Israel, de către militanții Hamas, veștile tragice despre consecințele lăsate în urmă de către teroriști devin din ce în ce mai numeroase și dureroase. Conform informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, potrivit informațiilor publicate de către guvernul israelian, deja ne confruntăm cu un român ucis în timpul violențelor, cât și alți doi care sunt considerați dispăruți.

În acest moment, nu se știe dacă persoanele dispărute locuiau în kibuțurile din apropierea graniței cu Fâșia Gaza, dacă participau la festivalul care a fost atacat de către teroriști, sau dacă și-au pierdut viața în timpul conruntărilor de pe front.

Procesul de identificare este unul complicat, iar după ce victimele sunt identificate, autoritățile trebuie să informeze familia și să facă publice numele victimei. În acest moment, încă se așteaptă informații mai exacte din partea Ministerului de Afaceri Externe, cât și din partea guvernului israelian, pentru a cunoaște mai multe detalii despre soarta românilor.

Sute de mii de români locuiesc în Israel

Potrivit surselor oficiale, un număr masiv de români locuiesc în Israel. Mai precis, este vorba despre peste 200.000 de oameni cu origini din România, care locuiesc acum în Israel. Însă, dacă privim datele neoficiale, acest număr este chiar mult mai mare.

Majoritatea acestora locuiesc în nordul țării, în orașe precum Tel Aviv și Haifa, iar, potrivit statisticilor disponibile, 87% dintre aceștia au o vârstă de peste 55 de ani. Desigur, există români și în zonele mai sudice ale Israelului, cât și în Ierusalim.

Însă, datele neoficiale sugerează o cifră chiar mai mare, aproape dublă! Mai precis, ar putea fi vorba de aproximativ 400.000 de români, care au acum domiciliul în această țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net