Bilete de avion cu doar 6 lei. Compania aeriană care pus la vânzare călătorii la prețuri ireal de mici

Din cauza unei erori, o companie aeriană, din China, a vândut bilete de avion cu doar 10 yuani chinezi, adică aproximativ 1,40 dolari. Cei de la compania chineză au declarat că toate zburile vor avea loc și că nu li se cere oamenilor să achite o diferență de preț.

Compania aeriană care pus la vânzare călătorii la prețuri ireal de mici
Compania aeriană care pus la vânzare călătorii la prețuri ireal de mici

Bilete de avion la prețuri extrem de mici 

O eroare în aplicația China Southern Airlines a făcut ca mai mulți chinezi să-și cumpere bilete de avion către și dinspre orașul Chengdu la prețuri derizorii. O captură de ecran care a circulat pe rețelele sociale a arătat un bilet de la Chengdu la Beijing la prețul de 10 yuani. În mod normal, acesta costă 400 de yuani, adică 55 de dolari, scrie Digi24.ro.

Eroarea a afectat prețurile biletelor China Southern Airlines și de pe alte platforme de vânzare. Nu se știe câte bilete ieftine s-au vândut și pe câte rute, dar compania a transmis pe contul său de Weibo că va onora toate comenzile, iar cumpărătorii nu trebuie să achite diferența de preț.

China Southern Airlines a postat pe contul său oficial de socializare Weibo că biletele plătite și emise în timpul defecțiunii de sistem sunt „toate valabile” și că cei care le-au comandat, le pot folosi. 

Compania aeriană All Nippon Airways a vândut bilete la prețuri incorecte

Ne amintim că în luna aprilie, o companie aeriană din Japonia a scăzut din greșeală prețul unor bilete la clasa business și la clasa 1. Astfel, câțiva călători și-au achiziționat bilete care costau în realitate 10.000 de dolari pentru prețul de numai 300 de dolari, raporta Bloomberg. 

All Nippon Airways, una dintre cele mai mari companii aeriene din Japonia, a afișat prețuri incorecte pentru biletele de călătorie din capitala Indoneziei, Jakarta, în Japonia, apoi la New York și în diferite locații din Asia de Sud-Est, cum ar fi Singapore sau Bali, potrivit Bloomberg. O persoană a plătit 890 de dolari pentru o călătorie dus-întors de la Jakarta în Caraibe prin Tokyo și New York, călătorie care în mod normal ar fi costat 16.300 de dolari. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net