Wizz Air, bilete ieftine pentru 5 destinații iubite de români. Cât ține promoția

Primăvara a venit, iar tentaţia de a pleca într-un concediu binemeritat este tot mai mare. Românii care aveau în minte să organizeze un mic concediu pentru a sărbători aceste zile speciale dedicate femeii trebuie să ştie că Wizz Air a anunțat reduceri pentru 5 destinații populare. Aflaţi acum în ce perioadă sunt valabile și ce este nevoie să faceţi pentru a beneficia de ele.

Wizz Air, bilete ieftine pentru 5 destinații iubite de români
Wizz Air, bilete ieftine pentru 5 destinații iubite de români

Compania low-cost anunţă reduceri pentru 5 dintre cele mai apreciate destinaţii de vacanţă ale românilor. Ce trebuie să aveţi în vedere, însă, este faptul că acestea depind de două lucruri importante: zilele selectate pentru călătorie şi perioada rezervărilor care se face până pe data de 5 martie, aşa că, grăbiţi-vă!

Wizz Air, reduceri pentru 5 destinații europene 

Wizz Aire este o companie aeriana low-cost, extrem de apreciată şi utilizată de cître români, conform Fanatik. Turiştii au la dispoziţie o varietate de destinaţii în care îşi pot petrece vacanţa, iar multe dintre ele fiind cu plecare de pe aeroportul din Otopeni. 

Este important de reţinut că pentru a vă rezerva o vacanţă în perioada imediat următoare, Wizz Air vine cu o ofertă de 15% reducere pentru călătoriile planificate până la data de martie 2023. În timp ce promoţia pentru achiziționarea biletelor este valabilă în perioada 2 – 5 martie, potrivit aceleaşi surse. 

Paris jpg

După cum spuneam, oferta este valabilă pentru mai multe destinaţii europene, foarte apreciate printre români, însă este esenţail de avut în vedere data planificării călătoriei. În funcţie e acestea se va aplica şi această reducere. 

Primul pas pe care trebuie să îl faceţi este să consultaţi site-ul companiei  (wizz-air.com/ro-ro#) până pe data de 5 martie. Acolo veţi selecta zborul şi veţi afla daca reducerea de 15% se aplică, pentru că ofertă nu este valabilăpentru fiecare zbor. 

parlamentul britanic londra panorama foto shutterstock

De pildă dacă vă programaţi o plecare din Bucureşti, spre Alicante, Spania, veţi beneficia de reducere doar în anumite zile ale săptămânii. Totodată, sunt și zile în care promoția nu se aplică, în perioada selectată, conform Fanatik. 

De altfel, cei care plănuiesc un zbor la Londra  (Luton sau Gatwick) este important să ştie că promoţia se aplică, însă nu pentru toate zborurile şi nu în orice zi. Doar pentru un zbor dus către Londra biletele pot începe chiar şi de la 132, odată aplicată redicerea. În timp ce, de pildă, pentru Milano (Bergamo), reducerea nu se aplică pentru fiecare zbor, fie că este vorbim despre un bilet dus sau întors. În acest caz, biletele reduse către sau dinspre această destinație ajunge chiar şi 124 de lei. Cei care, însă cu totul altceva, trebuie să ştie că în perioada asta pot călători spre Pars sau Madrid cu bilet redus. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net