A încercat să deschidă ușa avionului, în mijlocul zborului: «Iisus mi-a spus s-o fac»

O femeie a vrut să deschidă ușa avionului, la 11.000 de metri altitudine, și a mușcat un alt pasager, în timpul unui zbor al companiei Southwest Airlines. Elom Agbegninou (34 de ani) se afla zilele trecute într-un avion care zbura din Houston la Ohio, când a devenit foarte agitată, pentru că însoțitorii de bord au împiedicat-o să ajungă la ieșirea de urgență.

Elom Agbegninou a fost arestată (foto: captură video)
Elom Agbegninou a fost arestată (foto: captură video)

Citește și: Pasagerii din Europa vor putea folosi telefoanele mobile și în avioane, pe durata curselor aeriene

„Mă gândeam că acel avion se va prăbuși”

Un pasager a intervenit, dorind să ajute, însă femeia l-a mușcat de coapsă. „Iisus mi-a spus să deschid ușa avionului”, a declarat ea. Însoțitorii de bord i-au spus femeii să se ducă la toaletă sau să se așeze la locul său, însă femeia a devenit și mai agitată. Ea s-a așezat apoi în genunchi și a început să se dea cu capul de podea, potrivit martorilor. Pasagerii spun că s-au temut că vor sfârși în acel avion.

Vezi și: Aterizare de urgență din cauza unei pensionare bețive! A fost dată jos din avion de 9 polițiști VIDEO

Mă gândeam la cel mai rău scenariu, că acel avion se va prăbuși.”, a declarat pasagerul Ding Yu pentru presa americană. Potrivit documentelor făcute publice luni de Tribunalul Districtual din Arkansasm, victima care a fost mușcată a primit tratament -- antibiotice și vaccinuri împotriva hepatitei -- la un spital local. Documentele mai spun că pasagerul suferă acum de șoc post traumatic și anxietate de la incident. Numele victimei nu a fost făcut public.

Aeronava a aterizat de urgență

Din cauza acestui incident, aeronava a aterizat de urgență pe aeroportul din Little Rock, acolo unde Agbegninou a fost arestată, potrivit reprezentanților FBI, citați de Click2houston. Zborul ar fi trebuit să dureze în mod normal trei ore, însă s-a prelungit la nu mai puțin de șase oare.

Iată și: Şoc! A călătorit 12.876 km la roţile avionului. Cum a fost posibil

Acum, Elom Agbegninou se confruntă acum cu acuzații de agresiune și interferență cu membrii echipajului de zbor. Femeia le-a spus agenților de poliție că nu a mai zburat de foarte mult timp și că a devenit anxioasă în timpul călătoriei, simțind că rămâne fără aer. Ea a mai declarat că în mod normal nu ar fi făcut acest gest șocant.

FBI investighează cazul

Elom Agbegninou le-a mai spus autorităților că plănuia să meargă în Maryland pentru a sta acolo, la un prieten de familie care este pastor. Ea ar fi plecat de acasă sâmbătă fără să-i spună soțului ei. S-a urcat în avion fără bagaje și a călătorit singură.

Te-ar putea interesa și: VIDEO ȘOCANT Angajat Tarom către un pasager din avion: «Îți sparg dinții»

„Pot confirma că FBI Little Rock investighează incidentul care a avut loc pe zborul Southwest sâmbătă după-amiază. Acel zbor, care a plecat din Houston, a aterizat în siguranță în Little Rock. Pasagerii au plecat de atunci din Little Rock către destinația lor inițială, Columbus, Ohio. O persoană se află în custodie federală în acest moment, iar un alt pasager a fost dus la un spital local pentru tratament.

Un agent de legătură al aeroportului Little Rock și alți anchetatori lucrează îndeaproape cu partenerii noștri de la LRPD, aeroportul Little Rock și Southwest Airlines. FBI este principala agenție federală autorizată să investigheze potențialele atacuri la bordul aeronavelor. Vom lucra îndeaproape cu procurorii de la Biroul Procuraturii Statelor Unite pentru Districtul de Est al Arkansas pentru a investiga în detaliu acest incident și, eventual, a aduce acuzații federale.”, au anunțat reprezentanții FBI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net