Şoc! A călătorit 12.876 km la roţile avionului. Cum a fost posibil

A scăpat cu viață ca prin minune! Un pasager clandestin a fost descoperit ieri în compartimentul în care se retrag roţile din faţă ale unui avion ce a aterizat pe aeroportul Schiphol din Amsterdam.

S-a descoperit incidentul la sosirea avionului pe aeroportul Schiphol
S-a descoperit incidentul la sosirea avionului pe aeroportul Schiphol

Aparatul de zbor, de marfă, a sosit de la distanţa de 12.876 de kilometri, din Johannesburg, Africa de Sud. Avionul a făcut o escală la Nairobi, Kenya. „Pasagerul este bine, având în vedere circumstanţele şi a fost transportat la spital”, a precizat într-un comunicat poliţia. Autorităţile din Ţările de Jos investighează incidentul şocant. Nu a fost dezvăluit numele companiei aeriene căreia îi aparţine avionul Boeing 747 cu care a călătorit pasagerul în mod clandestin. 

Echipajul de la sol a aeroportului a observat mai întâi ceva care arăta ca o persoană și a anunțat imediat autoritățile. Ajunși la fața locului, polițiștii olandezi și serviciile de urgență au confirmat că bărbatul era în viață, dar avea o temperatură scăzută a corpului.

Autoritățile cred că faptul că bărbatul a scăpat cu viață este un adevărat miracol

„Bărbatul a fost găsit în viață în secțiunea roții avionului și a fost dus la spital într-o stare stabilă. Este destul de remarcabil că bărbatul este încă în viață”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliției Militare Regale Olandeze, Joanna Helmonds.

Un purtător de cuvânt al transportatorului a confirmat într-un e-mail că pasagerul clandestin se afla pe un zbor operat de Cargolux Italia.

Potrivit datelor de zbor, singurul zbor de la Johannesburg la Schiphol a făcut duminică o escală și în Nairobi. Nu se știe dacă bărbatul s-a urcat în avion în Africa de Sud sau Kenya.

Zborurile de la Johannesburg la Amsterdam durează aproximativ 11 ore, iar avionul de marfă se crede că a făcut o escală, în Nairobi, Kenya.

Este foarte neobișnuit ca pasagerii clandestini din zboruri lungi să supraviețuiască, din cauza frigului și a oxigenului scăzut la altitudini mari.

Vârsta și naționalitatea bărbatului nu au fost încă stabilite, a anunțat poliția.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net