┼×oc! A c─âl─âtorit 12.876 km la ro┼úile avionului. Cum a fost posibil

23 ianuarie 2022

A sc─âpat cu via╚Ť─â ca prin minune! Un pasager clandestin a fost descoperit ieri ├«n compartimentul ├«n care se retrag ro┼úile din fa┼ú─â ale unui avion ce a aterizat pe aeroportul Schiphol din Amsterdam.

image
S-a descoperit incidentul la sosirea avionului pe aeroportul Schiphol

Aparatul de zbor, de marf─â, a sosit de la distan┼úa de 12.876 de kilometri, din Johannesburg, Africa de Sud. Avionul a f─âcut o escal─â la Nairobi, Kenya. ÔÇ×Pasagerul este bine, av├ónd ├«n vedere circumstan┼úele ┼či a fost transportat la spitalÔÇŁ, a precizat ├«ntr-un comunicat poli┼úia. Autorit─â┼úile din ┼ó─ârile de Jos investigheaz─â incidentul ┼čocant. Nu a fost dezv─âluit numele companiei aeriene c─âreia ├«i apar┼úine avionul Boeing 747 cu care a c─âl─âtorit pasagerul ├«n mod clandestin. 

Echipajul de la sol a aeroportului a observat mai ├«nt├ói ceva care ar─âta ca o persoan─â ╚Öi a anun╚Ťat imediat autorit─â╚Ťile. Ajun╚Öi la fa╚Ťa locului, poli╚Ťi╚Ötii olandezi ╚Öi serviciile de urgen╚Ť─â au confirmat c─â b─ârbatul era ├«n via╚Ť─â, dar avea o temperatur─â sc─âzut─â a corpului.

Autorit─â╚Ťile cred c─â faptul c─â b─ârbatul a sc─âpat cu via╚Ť─â este un adev─ârat miracol

ÔÇ×B─ârbatul a fost g─âsit ├«n via╚Ť─â ├«n sec╚Ťiunea ro╚Ťii avionului ╚Öi a fost dus la spital ├«ntr-o stare stabil─â. Este destul de remarcabil c─â b─ârbatul este ├«nc─â ├«n via╚Ť─âÔÇŁ, a declarat purt─âtoarea de cuv├ónt a Poli╚Ťiei Militare Regale Olandeze, Joanna Helmonds.

Un purtător de cuvânt al transportatorului a confirmat într-un e-mail că pasagerul clandestin se afla pe un zbor operat de Cargolux Italia.

Potrivit datelor de zbor, singurul zbor de la Johannesburg la Schiphol a făcut duminică o escală și în Nairobi. Nu se știe dacă bărbatul s-a urcat în avion în Africa de Sud sau Kenya.

Zborurile de la Johannesburg la Amsterdam durează aproximativ 11 ore, iar avionul de marfă se crede că a făcut o escală, în Nairobi, Kenya.

Este foarte neobi╚Önuit ca pasagerii clandestini din zboruri lungi s─â supravie╚Ťuiasc─â, din cauza frigului ╚Öi a oxigenului sc─âzut la altitudini mari.

V├órsta ╚Öi na╚Ťionalitatea b─ârbatului nu au fost ├«nc─â stabilite, a anun╚Ťat poli╚Ťia.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg
crima spania png