A fost găsit un avion prăbușit în Al Doilea Război Mondial. Ce se afla la bord a îngrijorat Pentagonul

O descoperire impresionantă, care va intra, probabil, în cărțile de istorie, a fost făcută în Italia, de o echipă de militari americani și arheologi. Experții au găsit relicvele unui bombardier B-25 al Statelor Unite, doborât în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, împreună cu posibilele rămășite umane ale echipajului. S-a întâmplat la Sciacca, în Sicilia.

image

Potrivit Daily Mail, avionul american B-25 Mitchell a fost doborât pe 10 iulie 1943 de către armata germană, odată cu lansarea invaziei din Sicilia. Misiunea a purtat numele de cod Operațiunea Husky.

La fața locului au fost găsite și posibilele rămășite umane. Este foarte posibil să fie vorba chiar despre aviatorii ale căror cadavre nu au fost niciodată găsite. Însă, până când se va face expertiza, specialiștii nu pot oferi foarte multe detalii sau informații. Pentagonul a anunțat că   „nu se va ști cu siguranță dacă rămășițele umane descoperite sunt cu adevărat ale aviatorilor americani, până când cercetătorii criminaliști nu vor examina în detaliu ceea ce s-a găsit”, anunță Pentagon-ul.

Bombardierul B-26 Mitchell american, cu un echipaj de 6 aviatori, a fost una dintre cele 52 de pierderi aeriene în regiune, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Atunci, un membru al echipajului a fost găsit imediat și a fost îngropat în cimitirul orașului, dar ceilalți cinci militari au rămas dați dispăruți.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net