Boris Johnson, ├«n aten╚Ťia Poli╚Ťiei! Ce acuza╚Ťii grave i se aduc premierului britanic

25 ianuarie 2022

Un nou scandal ├«n centrul c─âruia este situat premierul britanic, Boris Johnson! Poli┼úia din Londra a anun┼úat, luni, 24 ianuarie, c─â ancheteaz─â ÔÇ×posibile ├«nc─âlc─âri ale regulilor ├«mpotriva COVID-19ÔÇŁ la mai multe petreceri organizate la re┼čedin┼úa politicianului, ├«n timpul carantinei. 

boris johnson jpg

Abia a sc─âpat de o mo╚Ťiune de cenzur─â ├«n Partidul Conservator, c─â numele s─âu este ├«n centrul unui alt scandal, legat de petreceri organizate Downing Street, ├«n timpul restric╚Ťiilor pandemiei. Nu este prima dat─â c├ónd ies la iveal─â astfel de evenimente negative la adresa lui Boris Johnson, dar de data aceasta se pare c─â premierul traverseaz─â o criz─â grav─â c ear putea duce la debarcarea sa, potrivit AFP, citat de adevarul.ro.    

ÔÇ×Pot s─â confirm c─â Poli┼úia din Londra ancheteaz─â ├«n prezent cu privire la un anumit num─âr de evenimente care au avut loc pe Downing Street ┼či la Whitehall ├«n ultimii doi ani, ├«n leg─âtur─â cu posibile ├«nc─âlc─âri ale regulilor ├«mpotriva COVID-19ÔÇŁ, a anun┼úat ├«ntr-o audiere ├«n Consiliul Municipal al Londrei, ┼čefa Metropolitan Police, Cressida Dick. 

Petrecere organizat─â de ziua premierului britanic 

De data aceasta, este vorba despre o petrecere organizat─â cu ocazia zilei de na╚Ötere a premierului. Potrivit postului de televiziune iTV, Boris Johnson a participat la aceast─â petrecere organizat─â de c─âtre so┼úia sa, Carrie, ├«n 19 iunie 2020, dup─â-amiaza, ├«n perioada ├«n care ╚Ťara se afla ├«n carantin─â ╚Öi astfel de adun─âri erau interzise atunci.

Se pare c─â au participat la petrecere p├ón─â la 30 de persoane, ├«ns─â purt─âtoarea de cuv├ónt a Guvernului a declarat c─â premierul a stat ÔÇ×mai pu┼úin de zece minuteÔÇŁ la aceast─â ÔÇ×adunare a colaboratorilor s─âiÔÇŁ.

Acela╚Öi post tv a dezv─âluit c─â mai mul╚Ťi prieteni de familie ai lui Boris Johnson ar fi participat la un alt eveniment, organizat ├«n seara lui 19 iunie, la etajul re┼čedin┼úei premierului. 

Guvernul dezminte organizarea de petreceri ├«n timpul carantinei

╚śi de aceast─â dat─â Guvernul dezminte: ÔÇ×Este complet fals. Conform regulilor de atunci, premierul a primit un mic num─âr de membriai familiei sale, afar─â, ├«n acea sear─â.ÔÇŁ.

Lui Boris Johnson (57 de ani) i se aduc mai multe acuza╚Ťii cu privire la petreceri organizate pe Downing Street ├«n plin─â carantin─â, aceasta fiind una dintre cauzele sc─âderii popularit─â┼úii sale ├«n sondaje.

Premierul britanic a sc─âpat pentru moment unui vot de cenzur─â ├«n cadrul Partidului s─âu Conservator ┼či trimite la concluzii ale unei anchete interne efectuat─â de c─âtre func┼úionara de rang ├«nalt Sue Gray, care urmeaz─â s─â fie publicate ├«n cur├ónd.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News!

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell