Care este secretul longevității regelui Charles. Ce alege să facă în fiecare dimineață

#Casa Regală a Marii Britanii

Darjeeling este unul dintre cele mai apreciate sortimente de ceai negru, supranumit „șampania ceaiurilor” datorită gustului fructat. Este băutura pe care regele Charles o bea în fiecare dimineață. Totodată, se bucură și de un pahar de suc din fructe pentru normalizarea tensiunii arteriale.

Care este rutina de dimineață a regelui Charles Foto: Pixabay.com
Care este rutina de dimineață a regelui Charles Foto: Pixabay.com

Regele Charles bea dimineața o ceașcă de ceai negru

Signe Svanfeldt, nutriționistul de la Lifesum, a spus că regele Charles bea în fiecare dimineață o ceașcă de ceai negru Darjeeling, dar și un pahar de suc din fructe pentru prezervarea sănătății inimii și normalizarea tensiunii arteriale.

Ceaiul Darjeeling are numeroase beneficii pentru sănătate grație proprietăților antioxidante și, în plus, este o sursă bogată de vitamine și polifenoli, fapt pentru care normalizează tensiunea arterială, reduce inflamațiile și contribuie la menținerea sănătății inimii”, a spus nutriționistul Signe Svanfeldt, scrie evz.ro.

Ce conține ceaiul Darjeeling

Ceaiul Darjeeling are în componență quercetină, un compus ce favorizează reducerea riscului de ateroscleroză. Mai mult, flavonoidele din ceai ajută la reducerea hipertensiunii, inflamațiilor și a bolilor vasculare. Pe lângă asta, regele Charles obișnuiește să consume un pahar de suc de fructe, bogate în vitamine, minerale și fibre, astfel că nutrienții ajută la ameliorarea unor probleme de sănătate și la întărirea sistemului imunitar al suveranului britanic.

Cum se obține ceaiul negru Darjeeling

Ceaiul negru Darjeeling se obține prin fierberea frunzelor uscate ale plantei Camellia sinensis, care se găsește în India. Acesta are o aromă mai puțin intensă față de alte sortimente de ceai negru, dar cu note complexe de struguri și arome fructate. Ceaiul are o culoare aurie și se poate servi cu biscuiți sau cu feluri principale pe bază de pui.

Este bogat în aminoacizi, uleiuri volatile, iod, fosfor, potasiu, antioxidanți, flavonoide, polifenoli și vitaminele B1, B2, C și K. De aceea, această băutură este un elixir pentru sănătate, motiv pentru care însuși Regele Charles al II-lea obișnuiește să-l bea în fiecare dimineață, pentru a se menține în formă.

Beneficiile ceaiului 

Ceaiul Darjeeling aduce numeroase beneficii pentru sănătate datorită compușilor săi bioactivi. Există dovezi că acest ceai negru poate crește nivelul de energie: o ceașcă de 250 ml de ceai conține 50 mg de teină, o substanță care oferă energie până la 6 ore. Totodată, ține la distanță bolile metabolice, datorită conținutului de compuşi precum antioxidanții şi polifenolii, acest ceai reduce riscul de afecțiuni metabolice precum bolile de inimă și diabetul. 

Ceaiul ajută la slăbit: substanțele chimice din plantă reduc grăsimea din jurul taliei și accelerează pierderea în greutate, mai ales dacă acest ceai este susținut de o dietă echilibrată. Acest lucru s-ar putea datora concentrației de catechine, care sunt antioxidanți naturali. În plus, ceaiul este sărac în calorii și este ușor de introdus în dietă.

Viața regelui este programată oră de oră, așa cum a fost încă de când era tânăr. Acest lucru înseamnă că indiferent de locul în care se află, viața regelui se va desfășura cu eficiență maximă și întreruperi minime. Locuința lui este condusă, de asemenea, de o echipă mică, dar dedicată. Mulți dintre acești oameni îi sunt alături de zeci de ani.

Regele Charles, depistat cu cancer 

Amintim că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer. Anunțul a fost făcut, pe 6 februarie, de Palatul Buckingham, iar suveranul britanic a început deja tratamentul. Într-un mesaj transmis de la Sandringham, în Norfolk, Regele Charles al III-lea a spus: „Aş dori să-mi exprim cele mai sincere mulţumiri pentru numeroasele mesaje de susţinere şi urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile. Aşa cum ştiu toţi cei care au fost afectaţi de cancer, astfel de gânduri bune sunt cea mai mare mângâiere şi încurajare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net