Casa care ascunde un secret înfiorător! A fost construită în 1930 și se vinde pentru 320.000 de lire sterline

Parcă ar fi înghețată în timp! O casă din anul 1930 a fost scoasă la vânzare, în Regatul Unit, iar unul dintre secretele pe care le ascunde îți va tăia respirația! Pe lângă dormitoare, camera de oaspeți, băi și bucătărie, proprietatea are o încăpere secretă, cu mai multe întrebuințări!

Odată cu valul istoric de caniculă ce a cuprins Regatul Unit în ultimele perioade, proprietarii de case se declară cei mai fericiți, căci se relaxează în propriile grădini, la umbră. Mulți dintre aceștia și-au cumpărat piscine și au amenajat locuințele astfel încât să se mențină cât mai răcoroase, dar viitori proprietari ai acestei vile proaspăt scoasă la vânzare ar fi, fără doar și poate, cei mai câștigați!

Află mai multe despre subiect:  Ce alimente erau înlocuite în Al Doilea Război Mondial. Prăjitura de război, cea mai populară

Această proprietate istorică din Țara Galilor le oferă viitorilor proprietari o filă de istorie, căci are o încăpere neașteptată: un adăpost antiaerian care datează din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Încăperea se află în grădină și a fost descrisă ca fiind un spațiu cu mai multe întrebuințări, care poate fi renovat în mai multe feluri.

Ce poți face cu adăpostul antiaerian din curtea casei? Te minunezi, nu altceva

 Multe proprietăți din Țara Galilor au fost echipate cu buncăre în timpul războiului, când Germania a bombardat pe cale aeriană, iar unele case încă au adăposturile. În timp ce unii ar dori să aibă piscină, jacuzzi sau grădini mari, pasionații de istorie ar da orice pentru a avea o asemenea „bijuterie” în perimetrul propriei locuință.

Ce s-a mai descoperit? Datează tot de atunci: A fost găsit un avion prăbușit în Al Doilea Război Mondial. Ce se afla la bord a îngrijorat Pentagonul

Ideal ar fi să nu se folosească în scopul său inițial, însă specialiștii spun că buncărul poate avea numeroase întrebuințări pentru viața noastră de zi cu zi. Nu doar că este un spațiu suplimentar de depozitare, ci poate fi transformat și în sală de sport, birou sau loc de relaxare. Ușa de la adăpost este situată după cea a garajului, așa că nu micșorează suprafața grădinii.

Casa este decomandată, are patru dormitoare și se află în Carmarthenshire, în Țara Galilor. La intrarea principală se regăsesc un vestibul și o baie, iar sufrageria este spațioasă și beneficiază de lumină naturală datorită ferestrelor mari. Bucătăria are deschidere către grădină, iar la etaj sunt cele patru dormitoare și o baie de dimensiuni mari. Proprietatea construită în perioada celui de-al Doilea Război Mondial se vinde cu 320.000 de lire sterline.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net