Casa Regală britanică are din nou probleme! Ducesa Sarah Ferguson, diagnosticată cu cancer de piele

#Casa Regală a Marii Britanii

Sarah Ferguson (64 de ani) a fost diagnosticată cu cancer de piele, la doar șase luni după ce a fost tratată pentru o formă incipientă de cancer la sân. Ducesa de York, care este fosta soție a prințului Andrew – fratele Regelui Charles al III-lea, a primit diagnosticul de melanom malign, după ce i-au fost extirpate mai multe alunițe, una dintre ele fiind canceroasă.

Sarah Ferguson a fost diagnosticată cu cancer de piele (Foto: GettyImages)
Sarah Ferguson a fost diagnosticată cu cancer de piele (Foto: GettyImages)

Conform purtătorului său de cuvânt, Sarah Ferguson urmează să fie supusă unor investigații suplimentare.

Sarah Ferguson a suferit recent o dublă mastectomie

După ce a fost diagnosticată cu o formă incipientă de cancer de sân în această vară, Sarah, ducesă de York, a fost diagnosticată acum cu melanom malign. Dermatologul ei a cerut ca mai multe aluniţe să fie îndepărtate şi analizate în acelaşi timp în care ducesa a fost supusă unei operaţii de reconstrucţie în urma mastectomiei, iar una dintre aceste aluniţe a fost identificată ca fiind canceroasă.

Ea va fi supusă unor investigaţii suplimentare pentru a se asigura că aceasta a fost depistată în stadii incipiente.În mod clar, un alt diagnostic la atât de puţin timp după tratamentul pentru cancerul de sân a fost angoasant, dar ducesa rămâne cu un moral bun”, a transmis purtătorul de cuvânt al ducesei de York. 

În 2023, Sarah Ferguson a suferit o operaţie de mastectomie şi reconstrucţie a sânilor, care a durat opt ore. Ea a descoperit că are cancer la sân în urma unei mamografii de rutină. Anterior, ducesa de York nu a avut niciun simptom. 

Veștile despre ducesa de York vin după ce, săptămâna trecută, palatul Buckingham a anunțat că prințesa Kate Middleton a fost supusă unei intervenții chirurgicale în zona abdominală, fără să dea detalii despre boala de care ar suferi aceasta. Ea trebuie să stea în spital aproximativ 10-14 zile și va reveni la îndatoririle regale abia după Paște.

De asemenea, în următoarele zile, Regele Charles al III-lea va ajunge la spital din cauza prostatei mărite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net