Cum a ajuns Prințesa Diana să fie arestată? Momentul bizar uitat de toată lumea: „Ne-am așezat în spatele dubei”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințesa Diana și Sarah Ferguson, în vârstă acum de 63 de ani, au fost pe vremuri extrem de apropiate, iar Diana a jucat un rol extrem de important în viața ducesei. Nu doar că se înțelegeau extrem de bine, însă reușeau să se distreze de pomină, și nu de puține ori au intrat în belele. Cum au reușit cele două să fie săltate de poliție, aflați acum!

Cum a ajuns Prințesa Diana să fie săltată de poliție!
Cum a ajuns Prințesa Diana să fie săltată de poliție!

Cele două nurori ale Reginei Elisabeta a II-a au fost arestate de poliție, chiar în seara în care Sarah își organiza petrecerea burlăcițelor, a povestit în exclusivitate Sarah pentru jurnalista Kelly Clarkson. Diana i-a fost alături încă din momentul în care Sarah a intrat în Familia Regală, după ce l-a cunoscut pe Prințul Andrew.

Cele două au devenit foarte apropiate, iar Diana s-a oferit să îi organizeze petrecerea burlăcițelor, astfel încât au ales să petreacă într-un club de noapte. Se întâmpla în anul 1986, când pentru a face totul mai inedit, Ducesa de York a decis să se îmbrace în polițistă! Astfel Diana s-a adaptat și ea dress code-ului și a ales să poarte șapca și uniforma neagră a Poliției britanice. 

Lady Diana arăta grozav în costumul ei. Ne-am așezat la masă și cineva a venit la noi și ne-a spus: <<Este o petrecere doar pentru membri, este pentru distracție, așa că nu servim polițiști aici.>> Așa că am plecat", a povestit Sarah Ferguson. Bineînțeles că cele două nu au trecut neobservate și au fost date afară din club. Ajunse în noapte pe străzile britanice, cele două femei au fost oprite de adevărații polițiști, care le-au remarcat costumația pe care nu aveau dreptul s-o poarte. Am fost arestate. Ne-am așezat în spatele dubei (...) Ea s-a întors și a găsit chipsuri cu bacon și le-a luat. Ofițerul de poliție a strigat: <<Nu aveți voie să faceți asta!>>".

sarah ferguson jpg

Cu toate acestea, nu au stat prea mult la secția de poliție pentru că în scurt timp s-a aflat că era vorba despre Lady Diana și Sarah Ferguson. 

Toată lumea îmi spune că trebuie să-mi fie dor de Diana. Eu le spun că nu este așa. Ea este mereu cu mine. Ea este singura care m-a făcut să râd atât de mult. Știți ce a făcut? Îmi spunea cele mai amuzante glume exact când aveam nevoie să devin serioasă", a mai adăugat Sarah.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net