C├ót de frumoas─â este so╚Ťia lui Kim Jong-Un! ╚Üinuta cu care a impresionat la parada militar─â

Ziua de 26 aprilie a fost una foarte important─â pentru Coreea de Nord. Kim Jong-Un a s─ârb─âtorit cu mare fast cea de-a 90-a aniversare a armatei Coreei de Nord ╚Öi a participat la o parada de amploare. 

image
So╚Ťia lui Kim Jong-Un a str─âlucit la parad─â Surs─â foto: EPA-EFE

În timpul paradei au fost prezentate cele mai nou arme din dotarea Coreei de Nord. Între acestea se numără o rachetă supersonică, care a fost testată pentru prima dată anul trecut, dar și un nou tip de rachetă menită să poată fi lansată de pe submarine.

Cite╚Öte ╚Öi: Kim Jong-Un a sl─âbit mai mult de 20 de kilograme ├«n trei luni 

De╚Öi Coreea de Nord continu─â s─â fie afectat─â din punct de vedere economic de pandemie, parada de pe data de 26 aprilie a fost una opulent─â, iar liderul Kim Jong-Un nu s-a dat ├«n l─âturi de la nimic, dorind s─â se afle ├«n centrul aten╚Ťiei. ├Än cadrul discursului pe care l-a sus╚Ťinut, conduc─âtorul Coreei de Nord a transmis un mesaj ├«ngrijor─âtor pentru to╚Ťi rivalii s─âi. 

Kim Jong-Un a promis s─â accelereze dezvoltarea armelor nucleare ╚Öi a amenin╚Ťat c─â le va folosi ├«mpotriva ╚Ť─ârilor rivale dac─â va fi provocat. 

stanga
dreapta
kim jong un sotie (2) jpg
kim jong un sotie png
kim jong un sotie jpg
kim jong-un-si-prezentatoarea
kim jong un jpg
7 kim jong un jpg jpeg
kim jong un jpg
5 kim jong un a slabit 2 jpg jpeg
kim jong un 4 jpg
kim jong un 3 jpg

So╚Ťia lui Kim Jong-Un a str─âlucit ├«ntr-o rochie alb─â 

Cea care a atras aten╚Ťia a fost so╚Ťia lui Kim Jong-Un, despre care se spune c─â este mama celor patru copii ai dictatorului. Ri Sol-Ju a purtat o rochie de un alb imaculat si p─ârul str├óns lejer. Machiajul purtat de partenera de via╚Ť─â a dictatorului a fost unul minimal, ├«ns─â este u╚Öor de remarcat c─â frumuse╚Ťea lui Ri Sol-Ju este una natural─â. 

Kim Jong-un a purtat, la r├óndul s─âu, un costum alb ╚Öi a afi╚Öat clasica coafur─â. De remarcat, liderul Coreei de Nord a reu╚Öit s─â ├«╚Öi men╚Ťin─â silueta ╚Öi nu s-a mai ├«ngr─â╚Öat. Este ╚Ötiut faptul c─â a renun╚Ťat la micile delicii culinare ╚Öi la consumul excesiv de alcool dup─â ce medicii i-au atras aten╚Ťia c─â starea sa de s─ân─âtate nu era dintre cele mai bune. 

Vezi ╚Öi: Kim Jong-Un a ap─ârut ├«n public mai slab ca niciodat─â 

Ri Sol-Ju are mai pu┼úin de 35 de ani. Ea a ap─ârut des al─âturi de so┼úul ei la ├«nt├ólniri politice importante, mai ales la cele cu liderul chinez Xi Jinping. Fiica unui profesor, ea poart─â des haine vestice, care imit─â marile case de mod─â cum ar fi Chanel, dar ╚Öi pantofi cu toc. De altfel, este considerat─â un adev─ârat"fashion icon" ├«n Coreea de Nord.

  Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg