Cât de frumoasă este soția lui Kim Jong-Un! Ținuta cu care a impresionat la parada militară

Ultima actualizare:

Ziua de 26 aprilie a fost una foarte importantă pentru Coreea de Nord. Kim Jong-Un a sărbătorit cu mare fast cea de-a 90-a aniversare a armatei Coreei de Nord și a participat la o parada de amploare. 

Soția lui Kim Jong-Un a strălucit la paradă Sursă foto: EPA-EFE
Soția lui Kim Jong-Un a strălucit la paradă Sursă foto: EPA-EFE

În timpul paradei au fost prezentate cele mai nou arme din dotarea Coreei de Nord. Între acestea se numără o rachetă supersonică, care a fost testată pentru prima dată anul trecut, dar și un nou tip de rachetă menită să poată fi lansată de pe submarine.

Citește și: Kim Jong-Un a slăbit mai mult de 20 de kilograme în trei luni 

Deși Coreea de Nord continuă să fie afectată din punct de vedere economic de pandemie, parada de pe data de 26 aprilie a fost una opulentă, iar liderul Kim Jong-Un nu s-a dat în lături de la nimic, dorind să se afle în centrul atenției. În cadrul discursului pe care l-a susținut, conducătorul Coreei de Nord a transmis un mesaj îngrijorător pentru toți rivalii săi. 

Kim Jong-Un a promis să accelereze dezvoltarea armelor nucleare și a amenințat că le va folosi împotriva țărilor rivale dacă va fi provocat. 

Soția lui Kim Jong-Un a strălucit într-o rochie albă 

Cea care a atras atenția a fost soția lui Kim Jong-Un, despre care se spune că este mama celor patru copii ai dictatorului. Ri Sol-Ju a purtat o rochie de un alb imaculat si părul strâns lejer. Machiajul purtat de partenera de viață a dictatorului a fost unul minimal, însă este ușor de remarcat că frumusețea lui Ri Sol-Ju este una naturală. 

Kim Jong-un a purtat, la rândul său, un costum alb și a afișat clasica coafură. De remarcat, liderul Coreei de Nord a reușit să își mențină silueta și nu s-a mai îngrășat. Este știut faptul că a renunțat la micile delicii culinare și la consumul excesiv de alcool după ce medicii i-au atras atenția că starea sa de sănătate nu era dintre cele mai bune. 

Vezi și: Kim Jong-Un a apărut în public mai slab ca niciodată 

Ri Sol-Ju are mai puţin de 35 de ani. Ea a apărut des alături de soţul ei la întâlniri politice importante, mai ales la cele cu liderul chinez Xi Jinping. Fiica unui profesor, ea poartă des haine vestice, care imită marile case de modă cum ar fi Chanel, dar și pantofi cu toc. De altfel, este considerată un adevărat"fashion icon" în Coreea de Nord.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net