Caz șocant! O femeie a aflat că soțul ei are o altă căsnicie în paralel: „Acest lucru mă distruge din punct de vedere emoțional”

Ultima actualizare:

O poveste tulburătoare de viață a uimit pe toată lumea. Un bărbat din India s-a căsătorit cu două femei, fără ca cele două să știe una de existența celeilate. Asta însă până într-o zi, când cea de-a doua soția a descoperit acest adevăr șocant, moment în care a decis să facă ceva în privința aceasta. Tânăra a ales să își împărtășească durerea și a cerut ajutorul unui specialist într-o scrisoare sfâșietoare.

O femeie a aflat că soțul ei mai are o căsnicie în paralel
O femeie a aflat că soțul ei mai are o căsnicie în paralel

O femeie a aflat că soțul ei mai are o căsnicie în paralel

Soțul meu are două soții. M-am căsătorit cu el pentru că nu puteam suporta să trăiesc fără el, dar acest lucru mă distruge din punct de vedere emoțional. Am 29 de ani și deja aveam o relație de doi ani înainte de a afla despre cealaltă soție și fiul său. Amândoi suntem din India, dar locuim în Marea Britanie. Am aflat totul când am văzut niște scrisori adresate „domnului și doamnei", iar atunci l-am confruntat și am vorbit cu el. A plâns, recunoscând că a avut o căsătorie aranjată în India, dar a insistat că nu și-a iubit niciodată cu adevărat soția. A spus că mă iubește, apoi m-a cerut în căsătorie. Am spus da, pentru că voiam să îi iau numele. Ne-am căsătorit în urmă cu șase luni și am spus familiei mele că am avut o ceremonie civilă rapidă. Părinții mei însă au fost devastați la auzul acestei vești. Soțul meu spune că nu-i va spune primei sale soții despre mine, dar gândul acesta nu îmi dă deloc pace. Nu vreau să fiu secretul lui vinovat.”, a transmis femeia specialistului într-o scrisoare, potrivit thesun.co.uk.

Specialistul a răspuns cu înțelepciune, subliniind că femeia nu va fi niciodată fericită în această situație, și i-a explicat că situația căsătoria dintre ei, nu este nici morală și nici legală.

Nu vei fi niciodată fericită în toată situația aceasta. Este posibil ca soțul tău să nu-și iubească prima soție, dar este puțin probabil ca acea căsătorie să fie considerată încheiată.. Practic el ar fi bigam, iar căsătoria voastră nu ar avea, de fapt, nicio valoarea juridică și va fi declarată nulă.  Poți discuta despre această situație complicată cu Biroul de consiliere pentru cetățeni.”, a fost răspunsul expertului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net