Sânziana Buruiană, sfaturi pentru cupluri. Cât de des trebuie să facă dragoste acestea? „Soțul trebuie să iasă satisfăcut”

Cândva era una dintre cele mai controversate și dezinvolte vedete din showbiz-ul autohton, dar acest lucru nu mai face parte demult din viața Sânzianei Buruiană. Blondina s-a așezat la casa ei, s-a căsătorit cu Nicolae Zuluf, căruia i-a oferit două fetițe, Izabela și Antonia. Cum este acum relația lor și cât de des reușesc să mai găsească timp doar pentru ei, a declarat însăși Sânziana. 

image

În cel mai recent interviu oferit presei, Sânziana Buruiană și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a vorbit despre viața de femeie măritată și de mamă, cât și despre relația cu soțul ei, după atâtia ani de căsnicie. A răspuns, de asemenea, unei întrebări „picante”: Cât de des ar trebui cuplurile să facă dragoste?

Cât de des este bine să facem amor cu partenerul? Ce spune Sânziana 

Sexul este o parte importantă din relația de cuplu, însă atunci când apar copiii și alte priorități, majorității partenerilor le rămâne foarte puțin timp de petrecut împreună, plus că intervine monotonia. 

Conștientă fiind de ce presupune toate aceste lucruri, Sânziana Buruiană nu a vrut să-și asume un asemenea risc și a apelat la diverse trucuri pentru a menține flacăra iubirii din căsnicie. Consideră că partenerii trebuie să-și găsească mai mult timp pentru a se iubi „în fiecare zi”, spune blondina, căci vor veni vremuri din viața lor când nu vor mai avea atât de mult timp pentru ele. 

„Ideal este în fiecare zi până apar grijile, responsabilitățile și bătrânețea”, a precizat Sânziana Buruiană, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

„Chiar îi găsisem o postare astăzi și mi s-a părut foarte amuzant, că pentru a avea o căsnicie fericită, soțul trebuie să iasă satisfăcut din bucătărie, iar femeia din dormitor. Am zis că dacă mă mai întreabă cineva care e secretul căsnicie, pe asta o spun.

Cred că cel mai important e ca cei doi să aibă pasiuni comune, nu neapărat legate de serviciu, ci să își dorească aceleași lucruri, să aibă aceleași preferințe. Atunci chiar poți să zici că ți-ai găsit sufletul pereche. Altfel, dacă sunt contradicții și păreri diferite, după cum vezi, multe căsnicii eșuează. Trebuie să găsești acea persoană care să te completeze cumva, zic eu.”, a mai spus blondina, despre „secretul” unei căsnicii reușite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net