Fata cea mare a Sânzianei Buruiană îi dă clasă vedetei! Cu ce i-a dat Isabela peste nas: „În ritmul ăsta o să ajungă...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf au două comori de fetițe: pe Isabela (7 ani) și Antonia. Contactată de Click!, vedeta TV ne-a mărturisit cât de ambițioasă este fiica lor cea mare.

„Am dus-o pe fetița cea mare la sărituri în apă și a sărit de la a doua ședință de la cinci metri. A ajuns să îmi dea lecții de curaj, eu abia am sărit de la trei metri, când am fost la emisiune. În ritmul ăsta o să ajungă repede să sară de la zece metri. Este foarte bine performanța ei atât de rapidă plus că este ajutată și de faptul că are un instructor care este campion la sărituri și are de unde învăța și înțelege rapid. Chiar m-a lăsat mască cât de bine se descurcă!

Ce este drept și copiii sunt foarte curajoși la vârsta lor. Noi, oamenii mari, stăm să ne gândim când ne vedem sus, la trambulină, dacă să sărim sau nu. A ajutat-o mult pe Isabela și faptul că a fost și la gimnastică și mă refer la executarea unei sărituri corecte”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Party în familie

Blondina ne-a vorbit și despre petrecerea aniversară a micuței Antonia care a fost acum câteva zile:

„Am avut petrecerea celei mici care a împlinit trei anișori și sunt foarte obosită. Am avut două tematici: una Barbie cu prezentare de modă și încă o tematică cu Patrula Cățelușilor care sunt preferații ei. Fetele au purtat mai multe ținute la party și le-a stat foarte bine.

Pe lângă asta, Antonia a prezentat moda de ziua ei alături de fetițe micuțe de 4-5 anișori și a fost un moment special, inedit pentru cei prezenți. Le-am învățat de mici să poarte ținute de petrecere, mi se pare frumos până începe joaca măcar să fie prințese de ziua lor. Eu sunt genul acela de mamă în care nu aș putea ca eu să merg într-un loc super aranjată și ele nu”.

Click! spune

Sânziana Buruiană (38 de ani) este căsătorită, din 2015, cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Au împreună două fetițe, Izabela, de șapte anișori, și Antonia, născută în octombrie 2020.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net